Bir derdim var; yurt bakıyorum

ay canım yaa aynı problem içerisindeyim bende :KK43: benım bu sene unıversıtede son senem okulum evmıze coooookkk uzak ... okul ıstanbulun bır ucunda benım ev baska bır ucunda ... bende arkadaslarla eve cıkmayı dusunuyorum belkı ama yapabılırmıyım bılmıyorum ... ben ozel unıversıtede okudugum ıcın bızım yurtlar cook daha pahalı :KK43: benım okul da anadolu yakasında karsıdan arastırıyorum bende bızım okulun orda bıldıgım ucuz bır yurt var aslında ama ona gırıs nasıl oluyor bılmıyorum ıstersen ozelden kontaklasalım ...
tamam özelden mesajlaşalım senle o zaman. yurdun adını nerde olduğunu filan yazsan?

valla canım nerden yatay geçiş yaptın bilmiyorum ama İstanbulda yurtlar genelde böyle,200-300 e de bulunmaz.
belki başka ilçelere bakabilirsin ama.
zaten ilk yıl uygun arkadaş bulsan ikinci dönem bile(yurtla sözleşme yapmazsan) eve çıkabilirsin.

Konu içeriği nedeniyle "Eğitim ve kadın/Üniversite" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu arada resim iş öğretmenliği yanlış hatırlamıyosam Acıbademde olması lazım,göztepe kampüsünde değil.Göztepe kampüsünden vasıtayla gidebilirsin ancak+yol parası eklemen gerekecek.Acıbadem taraflarında belki daha hesaplı yurt vardır bi araştır istersen.

Bu arada resim iş öğretmenliği yanlış hatırlamıyosam Acıbademde olması lazım,göztepe kampüsünde değil.Göztepe kampüsünden vasıtayla gidebilirsin ancak+yol parası eklemen gerekecek.Acıbadem taraflarında belki daha hesaplı yurt vardır bi araştır istersen.
yok resim öğretmenliği eğitim fakültesinde dolayısıyla göztepede. senin dediğin güzel sanatlar fakültesi

İyi günler herkese.

Günlükten bilenler bilir yatay geçiş yaptım Marmara Üniversitesine. Kadıköy göztepe kampüsüne. Maddi durumdan biraz sıkıntılı dönemdeyiz. Şu an yurt bakıyorum ama okulun etrafındakiler çok pahalı geldi açıkcası. 4-6 kişilik odalara 400-500-600 diyorlar, yemekte yok üstelik. Benim sizden ricam daha uygun fiyatlı, yemek veren yemek olmasa bile fiyatı daha uygun bildiğiniz yurtlar var mı? Biraz çevrem olsaydı hemen ev düşünürdüm ama malesef yok. Bir kaç tanıdığım var orada okuyan, onlara sordum ev arkadaşı arayan var mı diye, onlar da soruşturacaklar.
1.5 ay kaldı.

Yardımlarınızı bekliyorum:KK5:

tatlım ben bişey sormak istiyorum hangi üniversiteden yatay geçiş yaptın ve hangi bölümde okuyorsun?

X