Bir derdim var; yurt bakıyorum

Birkucaksevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
295
0
İyi günler herkese.

Günlükten bilenler bilir yatay geçiş yaptım Marmara Üniversitesine. Kadıköy göztepe kampüsüne. Maddi durumdan biraz sıkıntılı dönemdeyiz. Şu an yurt bakıyorum ama okulun etrafındakiler çok pahalı geldi açıkcası. 4-6 kişilik odalara 400-500-600 diyorlar, yemekte yok üstelik. Benim sizden ricam daha uygun fiyatlı, yemek veren yemek olmasa bile fiyatı daha uygun bildiğiniz yurtlar var mı? Biraz çevrem olsaydı hemen ev düşünürdüm ama malesef yok. Bir kaç tanıdığım var orada okuyan, onlara sordum ev arkadaşı arayan var mı diye, onlar da soruşturacaklar.
1.5 ay kaldı.

Yardımlarınızı bekliyorum:KK5:

göztepede değil ama pendikte bildiğim çok ucuz evler var. 500 yurda vereceğine evde oturman daha mantıklı ...

ev bende istiyorum ama tek olmaz ev arkadaşı lazım. o da şimdilik zor, bi kaç ay yurtta idare etsem,insanları tanısam bulurum ev arkadaşı diye düşünüyorum

kardeşimde marmara üniversitesi 2. öğretim hukuk yazacaktı bu kadar pahalı mı yurtlar :26: bu fiyatlar aylık mı ?

sizin hangi bölüm?

İyi günler herkese.

Günlükten bilenler bilir yatay geçiş yaptım Marmara Üniversitesine. Kadıköy göztepe kampüsüne. Maddi durumdan biraz sıkıntılı dönemdeyiz. Şu an yurt bakıyorum ama okulun etrafındakiler çok pahalı geldi açıkcası. 4-6 kişilik odalara 400-500-600 diyorlar, yemekte yok üstelik. Benim sizden ricam daha uygun fiyatlı, yemek veren yemek olmasa bile fiyatı daha uygun bildiğiniz yurtlar var mı? Biraz çevrem olsaydı hemen ev düşünürdüm ama malesef yok. Bir kaç tanıdığım var orada okuyan, onlara sordum ev arkadaşı arayan var mı diye, onlar da soruşturacaklar.
1.5 ay kaldı.

Yardımlarınızı bekliyorum:KK5:

cnm yurtkura başvurup brz odara idare etsen ev arkadaşı bulur çıkarsın

pissy
valla okulun etrafındaki bi çok yurdu aradım, özellikle de fiyatları uygundur diye kalabalık odaları sordum. 350ye de bulunabiliyor gerçi ama çoğunluğu 400-500 dedi. bazı yerler sabah kahvaltı verebiliyor ama yemek filan yok. kampüste yemek 1.5 liraymış gerçi. resim - iş öğretmenliği okuyorum ben

Son düzenleme:
ben de göztepe kampüsünde okudum üniversiteyi. ilk yıl özel yurtta kaldım,sonrasında eve çıktım.
hasanpaşa tarafında isegev (umarım doğru yazdım) yurdu var. apart şeklinde,yemek de dahil,temiz.
aslında merdüvenköy(üniye yürüyerek) tarafında devlet yurdu var Akkadın adı.
sadece torpillilere çıkar dense de arkadaşıma kendiliğinden çıkmıştı.
devlet yurdu olmasına rağmen temizdir.
üniversitenin içindeki yurtlara başvurdun mu peki?

bu arada kampüsün arka çıkışında hemen karşıda Şermin Hanım Kız Öğrenci yurdu ve Kadıköy Belediyesi karşısında da Burçak Kız Öğenci Yurdu var.
sonradan aklıma geldi.

ben de göztepe kampüsünde okudum üniversiteyi. ilk yıl özel yurtta kaldım,sonrasında eve çıktım.
hasanpaşa tarafında isegev (umarım doğru yazdım) yurdu var. apart şeklinde,yemek de dahil,temiz.
aslında merdüvenköy(üniye yürüyerek) tarafında devlet yurdu var Akkadın adı.
sadece torpillilere çıkar dense de arkadaşıma kendiliğinden çıkmıştı.
devlet yurdu olmasına rağmen temizdir.
üniversitenin içindeki yurtlara başvurdun mu peki?
baktım birine 400 dediler. diğerinde de 1 odada 8 kişi kalınıyormuş aylık 180 dediler. ama çok başvuru yapılıyormuş, çıkması zor dediler, ailesi şehir dışında olanlar özellikle seçiliyomuş, onu düşünüyorum şimdilik, çok kalabalık olsada, ben görüştüm birde annem arayacak yurdu bakalım.

söylediklerini araştırayım birde
rica ederim umarım olur, haberdar edersen sevinirim :KK70:
şu an çalışıyorum ama bugün aricam müsait zamanda.

bu arada kampüsün arka çıkışında hemen karşıda Şermin Hanım Kız Öğrenci yurdu ve Kadıköy Belediyesi karşısında da Burçak Kız Öğenci Yurdu var.
sonradan aklıma geldi.
burçak kız yurdu da pahalı geldi. off 400den aşağısı da yok sanırım. yemekli olsa tamamda,yurt parası +yemek +resim malzemeleri derken çok para harcicam sanırım ben. diğer dediğin yurda bakıyim o zaman.

ay canım yaa aynı problem içerisindeyim bende :KK43: benım bu sene unıversıtede son senem okulum evmıze coooookkk uzak ... okul ıstanbulun bır ucunda benım ev baska bır ucunda ... bende arkadaslarla eve cıkmayı dusunuyorum belkı ama yapabılırmıyım bılmıyorum ... ben ozel unıversıtede okudugum ıcın bızım yurtlar cook daha pahalı :KK43: benım okul da anadolu yakasında karsıdan arastırıyorum bende bızım okulun orda bıldıgım ucuz bır yurt var aslında ama ona gırıs nasıl oluyor bılmıyorum ıstersen ozelden kontaklasalım ...

X