- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
Merhabalar.. Ismım ayse.. 25 yasındayım.. 1 senelik evlıyım. Esımle evlendıgımızde ilk 5 ayımız cok guzel gectı brbrmzı cok sevıyor hatta aşıktık.fakat son zamanlarda aramız da her evlilikte olan basit seyler den kavga ediyorduk.. Gorumcem bana 10 dakika mesafede oturuyor, esım ablasına yasadıgımız kavga ve tartısmaların hepsını anlatıyordu onceden boyle huyları yoktu sonradan cıkmaya basladı. Esımın aılesı benım yuzume karsı melek gbı davranıyordu ama arkamdan esımı bana karsı dolduruyorlardı ozellıkle ablası.. Esım ablasına tapan bı ınsan cok sevıyor nerdeyse annesı gibi görüyor onu. Esımın ailesi saolsun sonunda kocam benden sogudu.. Benı artık sevmedıgını bosanmak ıstedıgını söylüyordu.. Ben babaevıne geldim 10 gun sonra bana bosanma davası actı.. Kendısını arayıp bır ton dıl döktüm yuvamızı dagıtmayalm kurtaralım dye ama ne yaptıysam ikna edemedım cok kararlı bosanmaya. Kaynanama yazdım yuvamı kurtarın dıye ama hıcbırı mesajıma cevap vermedı sessız sakın bosanmamızı bekliyorlar gıbı, aılesı hıc yapıcı olmadı hıcbır sekılde ilgilenmediler bile. Bende umudu kesince esıme karsı bende bosanma davası ıcın avukat tuttum suan bosanma süreci basladı yavas yavas. Sızce esım pısman olurmu bana döner mı. Donse bile affetmem ama ben cektım uzuldum oda uzulsun kahrolsun ıstiyorum..sızce bır erkegın psıkoljısı ne olur bu asamalarda..?