Bir derdim var lütfen yardım

Uzun süredir girmiyordum bu siteye, aklıma geldi bir bakayım derken bu konuya denk geldim..şu hayatta en çok neye üzülüyorum, evliliğimizde 7.yılımızı tamamladık, 8.yılımızın içindeyiz, eşim ve ben öğretmeniz, daha birbirimize sesimizi yükseltmişliğimiz yoktur. 4 kez tüp bebek tedavisi denedik ve olmadı, anne-baba olmak nasibimizde yokmuş diyip, iki kişilik bir aile olarak hayatımıza devam ediyoruz. Özetle biz mutlu, huzurlu bir yuvada bu kadar isteyip de ebeveyn olamamışken, mutsuz, huzursuz yuvalarda ebeveyn olabilmiş olan insanlar neden bunun kıymetini bilmez, o çocuklar bunu mu hakediyor? Bence her çocuğun mutlu, huzurlu bir aile ortamında büyüme hakkı vardır, lütfen herkes elindekinin kıymetini bilsin..

Yavru ne boşanması kır dizini otur
Kadın dediğin itaat eder eşine
Bir dediğini iki etmez
Çocuk bakmak kadın işidir
Çocuklarına bakacaksın tabi
Özel hastanede doğumda neymiş evde analarımız çatır çatır doğurmamış mı
Heh yazarken bile yoruldum işin kısası devam
Bu yazdıklarım ironiktir ama ütopik değildir
Toplumun gerçeklerine uzak bir yaklaşım değil yani

Anlatmak istediklerime tercüman oldunuz

Aldatmadan sonrasını okumadım.
Cidden onu yapan herşeyi
Yapar ve hiç bir zaman huzurlu bir evliliğiniz olmaz.

Bence sen güzel bi rest cek akli başına gelsin hatasını anlasin çoğu erkek kaybetme korkusundan terk edilmekten korkar sonra oturun konuşun ortak çözüm noktası bulmaya çalışın ne senin dediğin olsun nede onun dediği Allah yardımcın olsun

Yine asla üzülmediğim bir üye. 3. Çocuk ne zaman yapacaksın ? Doğurmalısın bence hemde bol bol. Bak ne güzel özel hastaneyede götürüyormuş sağ olsun

Anne baba olmak için illa biyolojik olmasına gerek var mi ki? Bu mutlu huzurlu yuvayı bir evlat edinerek de pekiştirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…