Bir derdim var isin icinden cikamiyorum

Rojin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
85
4
86
İzmir
Ben 1,5 senelik evliyim. Vajinismus hastasiyim ve bayagi ilerleme kaydettim, bizim sorunumuzin ne oldugunu bir turlu anlayamiyorum
Bari siz yardim edin nedir bizim sorunumuz. Esimle surekli kavga ve tartismalarimiz oluyor. Esim surekli herkonuda ondan izin almami istiyor. Eger bir defa habersiz disari ciksam kiyamet kopuyor. Bana surekli soyluyor zaten eger seni ararsam hemen telefona cevap ver vermedigim takdirde surekli nerdeydin ne yaptin( supheci). Evdeyken surekli uyuyorsun disardayken surekli geziyorsun diye hitaplarda bulunuyor. Iki gundur kavgaliyiz ve konusmuyoruz. Kirlilerinide alip kendisi temizlemeciye veriyor. Lutfen bana bu konuda yardim edin daha yazacak cok seyim var ama uzun olmasin diye kisalttim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

canım ilk evlendiğinizden beri mi böyle, neden bu kadar güvensiz anlamadım, sanırım çalışmıyorsun, eee gündüzleri kestirmen normal bu durumda, bunun nesinden rahatsız oluyor,
akıllı telefonlarda bi app var şimdi onu kullanın içi rahat edecekse, anında nerde olduğunu görür

Cnm evlendigimizdem beri boyle. Ben calisan bir bayanim. Neden bu kadar supheci once ciktiklari bunu hep aldatmis ondan korkuyor herhalde

Kadin cinsellikte once duygularini ilk plana alir sonra ihtiyac..erkek ise ihtiyac..sizin zaten iliskinizde guven sorunu tartisma kavga kusluk vs problemler varken sizin kalbiniz kirginken rahatsizliginizi tamamen cozememeniz normal.gecmis olsun.boyle guven olmadan da omur gecer mi surekli suphe.bence küslugu bir kenara birakip oturup konusun derdi ne neden guvenmiyor benden ne istiyorsun ben uzuluyorum kiriliyorum vs diye

O surekli haberdar olmak istemesi de cinsellikten kaynakli olabilir.

Cnm ben onunla cok konustum ve konusmalarimizin sonunda surekli kendini hakli cikarmasi beni cildirtiyor. Suphe, guvensizlik beni cok yipratti ve psikolojik destek te aliyorum onun sayesinde. Kac defa uzuldugumu belirttim ama 1 ay iyi sonra kavgalarimiz tekrar basliyor.

O surekli haberdar olmak istemesi de cinsellikten kaynakli olabilir.

Dun disari cikmistim ve beni aradi tlf duymamisim sonra gorunce geri aradim onu bana soyledi eski erkek arkadaslarinin anne ve babasinin bayramini kutlamayami ciktin demesi. Kendimi bir tuhaf hissettim sanki ben neymisim gibi

Acilen cinselligi hallederseniz boyle tepkiler vermez sanirim. Siz vajinusmus oldugunuz halde o kendini yetersiz hissediyor olabilir

Acilen cinselligi hallederseniz boyle tepkiler vermez sanirim. Siz vajinusmus oldugunuz halde o kendini yetersiz hissediyor olabilir

Bana boyle yaptigi zaman aklima hic cinsellik gelmiyor hatta canim bile istemiyor ve ondan gicik kapiyorum. Surekli kendini ailemle kiyaslamasi cabasi. Ilk sirada o olmasi gerekiyormus ben onu ikinci plana atmisim gibi sozler sarfetmesi. Ona surekli herkesin yerinin ayri oldugunu soylemem ve cabasi beni de yoruyor. Artik enerjim kalmiyor.

Iste bastirilmis eksiklik duygusu olsa gerek. Onemli olmak istiyor. Yatakta kendini onemli gormediginden de basliyor bu tarz davranislara...

Ne yapsam acaba bilmiyorum. Cikmaz bir sokaktayim ilerleyemiyor. Sadece geri donebilirim.

Ne yapsam acaba bilmiyorum. Cikmaz bir sokaktayim ilerleyemiyor. Sadece geri donebilirim.

Terapiste gidebilirsiniz. Ne bileyim, gidemeyecekseniz internette arastirma yaparsiniz ne nasil diye.
Esiniz kotuyse bilemem o zaman ugrasmaya degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…