- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Hanımlar merhaba nasılsınız? Öncelikle konu biraz değişik bir konu uyarayım yani ona göre okuyacaklar için.. Ben 5 yıllık evli bir buçuk yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimle baştan beri bir uyumsuzluk vardı aramızda. Yani sürekli evde hır gür vardı biz bunu hep kafa yapımız uyuşmuyor vs diyerek geçiştirdik.. Fakat bizim aramızda kocamaaaan bir sorun var cinsellik.. Arkadaşlar bu adam nişanlılıkta beni görmeye zırt pırt gelen hatta bulunduğum şehre atanan bir insandı sırf yakın olalım diye.. Evlenmeden önce böyle tutkulu olup evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum.. İlk yıl biraz iyiydi yani ama sıcak bir iklime geldik sıcak bana iyi gelmiyor dedi ve neredeyse sıfıra indi.. Çocuk nasıl oldu onu bile anlamadım tek seferde şimdi ise tam olarak ev arkadaşı olduk ama ona tahammül edemiyorum hiç hemde.. Bir kadın gibi hissetmiyorum bile.. Gelip dokunmaz öpmez sarılmaz rahatlatmaz.. Gerginim de çünkü bu ihtiyacım göz ardı hep artık ona karşı da geröi istek hissetmiyorum Allah affetsin gözüm dışarı bile kayıyor.. Bi insan böyle birisi olabilir mi ya? Böyle ömür geçer mi.. Artık delircem ve ben bişey deyince konuyu kapatıyor üstüme yürüyor hep bağırıyor.. Hala bu durumu inkar ediyor ya ortada kocaman bir sorun var. Ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin?