Selam kızlar
Ben 22 yaşındayım.8 yaşımdan beri şişmanım.Küçükken bana musallat olan hayatımı mahveden şişmanlıktan kurtulamıyorum.Hayatımın en değerli yaşlarındayım ama bana zehir oluyor.İstediğimi rahatça yiyemiyorum yersem anında pişman oluyorum.Çoğu kadın için zevk olan alışveriş bana zehir olabiliyor.Artık bu durumdan çok sıkıldım.Diyet yapmaya çalışıyorum ama uyamıyorum.Yıllardır bu durumdayım artık çok sıkıldım.Benim hiç sevgilim olmadı biliyor musunuz? Şimdi herkes 14 şubatta neler yapacağının derdinde ama ben hayatımda hiç kimseden seni seviyorum sözcüğünü duymadım.Bunu da şişmanlığa bağlıyorum.Bilmiyorum belki de gerçek sebebi bu değil ama ben inanıdığım için sanırım böyle oluyor.Sizce ne yapmalıyım ?
Ne demek istediğinizi anlamadım ? Nickimle ilgili açıklamayı yaptım.Zaten dikkat ederseniz taaa 2011 de üye olmuşum şu an 2015teyiz.
Yani demek istediğim boyunu ve kilolunu söyle. Kilon o kadar da çok değilmiş boyuna göre. Spora gitsen tamamdır. Bu kadar ağıt yakmanıza gerek yok..
Ağıt olduğunu düşünüyorsanız sizin de böyle kırıcı bir şekilde cevap vermenize gerek yoktu.Bu pek bi Bilgece oldu
Arkadaşım ben de kiloluyum. Sizinki hem karnım doysun hem pastam dursun gibi olmuş. Aşırı bir kilonuz yok. Sporla verebilirsin diyorum anladın mı?
Kırıcı konuşmam falan yok. Haydi selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?