- 15 Şubat 2017
- 119
- 40
-
- Konu Sahibi Saripapaatya
Kan testi yaptırsanız hiç olmazsa bu belirsizlik sona erer. Hakkınızda hayırlısı olsun .Kızlar benim adetim uç gün gecikti dün evde idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm maalesefama gebelik belirtilerin bir çoğu var özellikle kramlar girmesi sizce test için erken mi davrandım ne yapmalıyım hamile olma olasılığım var mı yoksa boşa mı umut ediyorum
Hiç bilmiyorumKonuda neden 3879 tane etiket var
Çok teşekkür ederim canım amin. Vallahi bilmiyorum ilk defa konu açtım birazcık karışık olduetiket ne demek
Allah gonlunuze gore vrsin
Çok teşekkür ediyorum canım benim umut oldun bana inşallah öyledir beklemek zorCanım gecikmiş adet tarihinden 10 gun sonra test yap kesin sonuç o zaman belli oluyor ..
Benimde gecikmişti 3 gün, yaptım negatif çıktı 10 gün sonra pozitif çıktı hem en belli olmuyor umutsuzluğa kapılma
Bide senin en belirgin hamilelik belirtileri nelerdi canım Allah analı babalı buyursun hayırlı evler eylesinCanım gecikmiş adet tarihinden 10 gun sonra test yap kesin sonuç o zaman belli oluyor ..
Benimde gecikmişti 3 gün, yaptım negatif çıktı 10 gün sonra pozitif çıktı hem en belli olmuyor umutsuzluğa kapılma
Canım gecikmiş adet tarihinden 10 gun sonra test yap kesin sonuç o zaman belli oluyor ..
Bide senin en belirgin hamilelik belirtileri nelerdi canım Allah analı babalı buyursun hayırlı evler eylesin
Inşaallah hayırlısıyla evladını alırsın kucağına..Anladım canım cevabın için teşekkürler darısı başıma inş :)
Ayni durumlar benimde basimda 3 gundur oldum olacakmsm gbi hissetme kasik agrisi bel agrisi mahvoldum bende pazartsyi bekliyorum bakalim artik senin nasil belirti varKızlar benim adetim uç gün gecikti dün evde idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm maalesefama gebelik belirtilerin bir çoğu var özellikle kramlar girmesi sizce test için erken mi davrandım ne yapmalıyım hamile olma olasılığım var mı yoksa boşa mı umut ediyorum
Ya canım şöyle bir şey var bende adet gunlerimi bayağı belirgin geciririm işte ağrılar göğüste hassasiyet şişkinlik yani tüm adet belirtileri var bende . Ve bugun altıncı gün halen olmadım iki tane test yaptım negatif acaba testi mı erken yaptım bilemedim son iki gün daha bekleyeceğim inşallah adet olmam. Kan testine gelince hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum nedendir bilmem ama böyle beklemek daha cazip geliyor. Haa asıl soruna geleyim canım fazla uzattım adet belirtisi den hariç aşırı kramp giriyor kasiklarima sonra yorgunluk ve uyku hali diğer belirtilerde var ama dediğim gibi adet olmadan öncede yaşıyordumAyni durumlar benimde basimda 3 gundur oldum olacakmsm gbi hissetme kasik agrisi bel agrisi mahvoldum bende pazartsyi bekliyorum bakalim artik senin nasil belirti var
Adetlerin duzenlimi... Kac günde bir adet goruyorsun... Ben iki hamilegimde de evde testte negatifi gordum. Ustelik beta hcg hamilelik hormonu 938 olmasina ragmen ...Fakat ikiside de bebegimi kaybettimKızlar benim adetim uç gün gecikti dün evde idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm maalesefama gebelik belirtilerin bir çoğu var özellikle kramlar girmesi sizce test için erken mi davrandım ne yapmalıyım hamile olma olasılığım var mı yoksa boşa mı umut ediyorum
Üzüldüm Allah en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inşallah. Adetim çok düzenlidir hiç sasmazAdetlerin duzenlimi... Kac günde bir adet goruyorsun... Ben iki hamilegimde de evde testte negatifi gordum. Ustelik beta hcg hamilelik hormonu 938 olmasina ragmen ...Fakat ikiside de bebegimi kaybettim