Bir derdim var ablalar

Melekpandaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
11
1
26
uzun süredir birlikte olduğum ve yakın zamanda aile arasında yüzük takma niyetinde olduğum adamın annesi ve kız kardeşiyle sorunlarım var babası çok sevecen bi adam ama annesi sürekli kıskançlık fesatlık peşinde iki gün üst üste biryerlere gitsek ve kardeşlerini almasak hemen babasına aratıp bayılıyo fenalaşıyo gibi numara yapmaya başladı kız kardeşi henüz ergenlik döneminde anlayabiliyorum lakin hem beni taklit edip hem iğnelemesi kıskanması falan garip geliyo ne yapmam gerek bilemiyorum bi yardım etseniz

Erkek arkadaşın ne diyor bu durumlara?Kv görümce adayları bunlar evlenince yoğun yaşanacak şuan seni kabullenememe aşamasındalar erkek arkadaşının şuan ki tavrı ilerisi için sana mesaj iyi takip et
Erkek arkadaşım annesine de kardeşine de tepkili açıkçası bu davranışlarından dolayı hatta babası bile farkında müdahale etmeye çalışıyorlar ama malesef kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar

Sende pek oralı olma evlendiğinde de sorunlar olacaktır uzak dur saygı çerçevesi içinde kısıtlı muhatap ol evde oturma çalış özellikle ilk yıllar yakinlasamasinlar huzurunuzu bozamasinlar.Konunu bdv açarsan daha çok yorum alırsın tüp bebek özel bölüme açmışsın

Koskoca kp ve nisanlin kv ve gorumcelere soz geciremiyorsa cokta gecirmek istemiyor demektir onlarda abartmazsa gorumcelik kvdelik yapabilirler niyetindeler bence. Bu ne demek ilerde hergun konu acarsin burda demek ya ben anlamiyorum burda yazan birsuru insan var onlari goz onune alip soyle iliskilere baslamasaniz hadi basladiniz sevgiliyken bari agirliginizi koyun. Sevgilimin annesi kimki ben gezmeye giderken kizini almadik deyip arayip laf sayacak. Alirim o telefonu oglunun elinden ne senin kizin benim kuyrugummu ben sevgilimle adam gibi bisey yapamicammi cok istiyorsan kizina manita yap gezsin derim o cocuktanda ayrilirim. Gelecek net ortada bu kadar saf olmayin ask sevmek herseye yetmiyor mantik birazcik

Sakın ha sakın yaranmaya çalışmayın.
İyi gelincilik oynamanın sonu cidden felaket.
Hani şimdi idare edeyim ben bunları, alttan alayım demeyin.
Erkek arkadaşınız kaçmasın diye kendinizden taviz vermeyin.
Bu anlattıklarınız ciddi sorunlar bence.
Gerçekten ciddi bir mesafeyi de hak ediyorlar.

Siz net olun, alttan alayım falan demeyin, açın siz konuşun, ha eğer hala aynılarsa evliliği iyi düşünün

uzun süredir birlikte olduğum ve yakın zamanda aile arasında yüzük takma niyetinde olduğum adamın annesi ve kız kardeşiyle sorunlarım var babası çok sevecen bi adam ama annesi sürekli kıskançlık fesatlık peşinde iki gün üst üste biryerlere gitsek ve kardeşlerini almasak hemen babasına aratıp bayılıyo fenalaşıyo gibi numara yapmaya başladı kız kardeşi henüz ergenlik döneminde anlayabiliyorum lakin hem beni taklit edip hem iğnelemesi kıskanması falan garip geliyo ne yapmam gerek bilemiyorum bi yardım etseniz
Bacım yol yakınken vazgec ilerde burnundan getirirler benden demesi. Hadi şimdi erkek arkadasın yanında sonra evlenince erkekler illa ki degişiyo ailesi tatlı gelir

Erkek arkadaşınız bu durumun farkındaysa ve size hak verip ailesiyle gereken konuşmayı yapıyorsa umursama.

Ama bu durumun farkında olan sadece sizseniz ve erkek arkadaşınız annesi her numara yaptığında yanına koşuyorsa bir kere daha düşün.

Hahaha aramıza hoşgeldin😁 Türkiye de yanlızca çift değil ailelerde evleniyor maalesef.saka bir yana baştan nasıl alistirirsan öyle gider çok iyi niyetli herşeyi alttan alan bir tavir yakınma ki tepene binmesinler orta yolu bulmaya bak bir de tavsiyem sevgilinin tavırlarını bir tart bakalım herşey de annesini mı hakli buluyor sürekli napiyim idare et işte diyorsa bir daha düşün derim evlenince değişmez çünkü aynı gider bunalirsin cok

Biz degil erkek arkadasin yardim edebilir burda sana. Ailesini en iyi o taniyo sonucta benm kv de oyleydi esim bosver zamanla sende alisir anlarsin derdi takmama musade etmedi sagolsun

Koskoca kp ve nisanlin kv ve gorumcelere soz geciremiyorsa cokta gecirmek istemiyor demektir onlarda abartmazsa gorumcelik kvdelik yapabilirler niyetindeler bence. Bu ne demek ilerde hergun konu acarsin burda demek ya ben anlamiyorum burda yazan birsuru insan var onlari goz onune alip soyle iliskilere baslamasaniz hadi basladiniz sevgiliyken bari agirliginizi koyun. Sevgilimin annesi kimki ben gezmeye giderken kizini almadik deyip arayip laf sayacak. Alirim o telefonu oglunun elinden ne senin kizin benim kuyrugummu ben sevgilimle adam gibi bisey yapamicammi cok istiyorsan kizina manita yap gezsin derim o cocuktanda ayrilirim. Gelecek net ortada bu kadar saf olmayin ask sevmek herseye yetmiyor mantik birazcik
Adamın lafını dinletmek için bi şiddet uygulamadığı kaldı sürekli ortalığı karıştırıyolar konu kp e gidince ortada bişey kalmıyo geri vitese alıyolar

Hahaha aramıza hoşgeldin😁 Türkiye de yanlızca çift değil ailelerde evleniyor maalesef.saka bir yana baştan nasıl alistirirsan öyle gider çok iyi niyetli herşeyi alttan alan bir tavir yakınma ki tepene binmesinler orta yolu bulmaya bak bir de tavsiyem sevgilinin tavırlarını bir tart bakalım herşey de annesini mı hakli buluyor sürekli napiyim idare et işte diyorsa bir daha düşün derim evlenince değişmez çünkü aynı gider bunalirsin cok
Hoşbuldum 😀 yok sevgilim haklıya haklı der ki genelde haklı ben oluyorum annesiyle babasıyla sorunu çözmek için çalışır bana da idare et be güzelim bak babam halletti duyma sen onları der 😂

X