• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir depar günlüğü(!)

dila21

Bu Kızı Yeniden Büyütmeliyim.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
609
337
73
28
liseden yeni mezun oldum.istedigim bölüm tutmuyordu. tercih bile yapmadım.
katılmak isteyen varsa memnun olurum :)
1 eylülde start vercem. çünkü kpss yede gireceğim. şimdilik başlamadım ygsye.
ben matematik özürlüyüm:))
türkçem allaha şükür çok iyi:)
tm ciyim. ama fende düşünüorum bu yıl. en azndan ygsden fizyoterapi ve rehabilitasyon olsun diye ygs biyoloji ve kimya çalışmayı planlıyorum.
kurbandan sonra dershaneye yazılıcam.
1 eylül-1 ekim
arası sadce türkçe mat1 coğrafya bitirmeye çalışıcam.
türkçeden aldığım kitap
altın anahtar konu anlatımı
test farketmiyo

matematikten aldığım kitap
artıdan eksiye diye bi kitap fasikül yayınları
hiç yapamayanlar için bu bitincede matematik vadisi soru bankası

coğrafya
kösfez yayınları konu anlatımı
soru bankası daha almadım evde bir sürü var.

şimdilik böyle. bi 14 güne asıl çalışmama başlayacagım. şimdilik kpss anlatıcam bi 15 gün kadar.
hepimize başarılaaar.

fizyoterapi ve rehabilitasyona ygs2 den girmeyi düşnüyorum ama 450 puan yapmam gerek yani 138 net filan :KK43:
offffffffffffffffffff çok zor:(((((((((((((((

Canlar hep herkeste matematik derdi var görüyorum ki, ben matematik öğretmeniyim, basit kaynaklardan başlayın vakit bolken çalışın anlamadığınız yerleri bana sorun, çözemediklerinizin resmini çekip atın yardımcı olurum, yeter ki önyargılı olmayın her şeyi yaparsınız mat çok kolay yeter ki kendinize güvenin :)

teşekküürler ilginiz için acil çıkış artıdan eksiye matematik diye bir kitap aldım hocam çok basitmiş. başladık işte sağolun bakalım neler olacak.

bugün
artıdan eksiye mat kitabında 55. sayfaya geldim
işlem önceliği filan çözüyorum şimdilik..
150 paragraf
50 de coğrafya çözücem. eylül 1 e kadar böyle düzensiz bi çalışmam var eylül1 de start verecegim.

bende matematik özürlüyüm of özel ders almayı düşünüyorum ilk yıl kafama uyan bir şey olmayınca tercih yapmadım ek tercihleri bekliyorum belki olur diye olmazsa tekrar hazırlanacağım :KK22:

Back