Bir Denizli Buluşması Daha...

2 ayda bir geliyorum :)

Son geldigimde Anuskaya mesaj attim ama ulasamadik ... hele son geldigimde 5 gun kaldim sanirim ...

denizlıdeyım dıye yazsaydınız keşke boshayallersmile
anuşka yazmış bı dahakı sefere inşkaydirigubbakcemile5

merhaba herkeslere:))) nasılsınız biliyorum çok şhmal ettim buraları sizleri 1 defa göründü kaçtı demişsinizdir ama eminim amamaruz görün wala gencer kuzey beni yiyoooo:))
ama bu defa inşallah gelicem bi aksilik çıkmadığı sürece sizlerle olucam bende anuşka abla benim ismimide yazarmısın??
çok öptük hepinizi

Yazdım tatlım, görüşürüz inşallah.
O yakışıklıyı da öp benim için. :ecrin_bebek:

Ben gelemiyorum. 29-30 eylülde yeni sezon ürünler için İstanbul'da olacağım .İnşallah bir daha ki sefere.

ne güzel bir buluşma daha ,herkese selamlar....
bir aksilik çıkmazsa bende gelmeyi çok isterim

selam bayanlar nasılsınız
hepınızı çok özledım ..bı aksılık olmazsa mawi ruya da gelıyor ..
anuşkacıgım not alırsın kaydirigubbakcemile5

Hava muhalefeti dolayısıyla İstanbul yolculuğum ertelendi.
Bir terslik olmazsa ben de geleceğim.

ya arkadaşlar ben gelmeyi çok istiyorum ama biliyorsunuz oğlan var ,onu herhangi bir yere bırakamayacağım için oğlum gelmek isterse ya onu da getireceğim yada gelemeyeceğim.yarına bakarız artık.

Benim de kardeşimin eşi ve çocukları var, onları da getireceğim. 14.30 dedik ama azıcık gecikebiliriz merak etmeyin.

selamm bende 10dakika gecikebilirim.kızı kurstan alıp eve bırakıcam.şimdiden çok mutluyumm

:dance:kızlar fotoğraf makinelerini unutmayın.bu sefer çok kalabalık olucaz,bu tarihi anı ölümsüzleştirelim:lepi: serseriyle,dilal yokmuu.onlarada faceden yazalım:1hug:

Sevgili anuşkacım pelincancım kocaman öpüyom sizi buradan Şeniz iyi eğlenceler hepinize resimleri bekliyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…