- 23 Ocak 2012
- 486
- 210
- 123
arkadaslar 5 senelik evliyim. cocuk istemedigim icin pre. ile korunuyorduk. bu ay cocuga niyetlendim. lakin 3 4 aydir esimle birlikte olmuyordum biraz hastaydim ilac filan iciyordum o da her defasinda neden pre. takiyoruz ne zamab cocuk yapıcaz diye baski yaptığından zaten ben de hastaliktan basimi kaldiramadigimdan bihayli uzak durdum birliktelikten. lakin gelin gorunki. hastaligi atlattim. ilaclar bitti ben cocuga niyetlendim. dun afedersiniz birlikte olalim dedim. esimin pe. sertlesmedi. 1 bucuk saate yakin denedik. ben ustteyken sorun yok ama ne zamanki alta geciyorum (hamilelik icin bayan altta olmaliymis) pe. biranda yumusuyor. ilkkez boyle birsey oldu. esim cok stres oldu zaten ozguveni cok yuksek biri degil. ben olumsuz hicbisi soylemedim. uzmedim ama ictenice kahroldum.
bu sabah yine denedik yine ayni sey oldu. bukez kendi disarda bosaldi.biraz girer gibi oldu sividan ama hamilelik icin yeterli mi. bence olmaz. of kahroldum cok uzgunum. neden mutluluk bana haram ki... nazar mi degdi noldu anlamadim. dun doktorum yumurtan var bu 3 gunu degerlendir dedi. ilkkez korunmasiz iliski yapicamiz icin cocuk stresi filan tamam ben de gerildim eski bi vajinismuslu olarak hatta 3 aylik da aradan sonra ama esimin bu kadar gerilmesine mana veremedim.
bana akil verin ne olur. sindiye dek hep ustunde preze. oldugu icin mi sorun yoktu acaba o sertligini koruyordu? simdi preze.. olmadigi icin mi boyle yumusadi.
buarada derdimi açıkca yazdigim icin de laf edecek kimse olmasin. zaten canim yeterince sıkkın bide siz sıkmayın. begenmeyen okumasin bastan yaziyorum buraya.
bu sabah yine denedik yine ayni sey oldu. bukez kendi disarda bosaldi.biraz girer gibi oldu sividan ama hamilelik icin yeterli mi. bence olmaz. of kahroldum cok uzgunum. neden mutluluk bana haram ki... nazar mi degdi noldu anlamadim. dun doktorum yumurtan var bu 3 gunu degerlendir dedi. ilkkez korunmasiz iliski yapicamiz icin cocuk stresi filan tamam ben de gerildim eski bi vajinismuslu olarak hatta 3 aylik da aradan sonra ama esimin bu kadar gerilmesine mana veremedim.
bana akil verin ne olur. sindiye dek hep ustunde preze. oldugu icin mi sorun yoktu acaba o sertligini koruyordu? simdi preze.. olmadigi icin mi boyle yumusadi.
buarada derdimi açıkca yazdigim icin de laf edecek kimse olmasin. zaten canim yeterince sıkkın bide siz sıkmayın. begenmeyen okumasin bastan yaziyorum buraya.