Bir damla kan geldi…

Akturk25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
49
14
29
Merhaba , çok utanarak yazıyorum buraya daha evvel bununla açılmış konu var ama ben şimdiki zamanda yaşamış biri varsa beni aydınlatsın istiyorum. Son adet tarihim 6 Kasım .Pazartesi kese var mı yok mu kontrole gideceğim , ilk gebeliğim ve internette cinsel ilişki ilk aylarda yasak falan yazmadığı için beni de kimse aydınlatmadığı için eşimle birliktelik yaşadık , lavaboya gittim peçeteyle kurulanırken akıntı ile beraber minicik bir kan geldi . Çok korkuyorum, bunu yaşayan var mı ne olur aydınlatın beni

Merhaba devam ederse hastaneye gidin etmezse ,yarın zaten muayeneye gitcekmişsiniz .minimal kanama normal kabul ediliyor

Çok minikti kan ve sonra hiç gelmedi sabah lavaboya gittim normal vajina akıntısı var ama kan yok . Çok teşekkür ederim cevabınız için

Iliskiden dolayi yuzeysel bir tahris gibi geldi bana cok az bir damla dediginiz icin. Devami olmazsa doktorluk da bir sey yok gibi

Iliskiden dolayi yuzeysel bir tahris gibi geldi bana cok az bir damla dediginiz icin. Devami olmazsa doktorluk da bir sey yok gibi
Dün gece oldu olay , sabah kalktım bu saat oldu hiç kanama yok sadece akıntı oluyor ara ara . Ama korkuyorum pazartesi kontrolü iple çekiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…