bir daha tup bebek yaptirmaya korkuyorum

keykey

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
654
32
merhaba arkadaslar
benim iki negatifle sonuclanan tup bebek tedavim var
sorunumuz iki tarafli ben dogal adet goremiyorum
esimde de sperm sayisi dusuklugu ve de sekil bozuklugu var
bu arada ben fransa da yasiyorum
birinci tup bebek tedavimiz de 17 tane yumurtam vardi
bunlardan 5 tanesi dollendi ama iyi embriyolar olusmadi
cizikler varmis ucuncu gun transferi yapmislardi geri kalan dondurulamaz demislerdi
ikinci tedavim de esime keci boynuzu kuru
kendime de bal-tarcin corek otlu karisimi denedim
esimin spermleri artti neyse 16 tane yumurtadan 6 tanesi dollendi
ama bu kezde olusan yuvarlaklar esit derecede degilmis ikinci gun transferi yaptilar
ucuncu gunde gelisimi durdu
ben dil bilmedigim icin spermden kaynaklanabilecegini dusunduk
doktara da sordugumuz da da bilemiyorum demisti
biz dedik en iyisi turkiye de bir yerde yaptiralim dedik
buradaki arastirmalarima gore memorial e karar verdim
gittik temmuzda ilk once nur hanimla daha sonra semra hanimla gorustuk
hemen tedaviye alicaklardi
bu kez mikro yapariz dedi ve de igneler olurken gozetim altinda olmalisin dediler
embriyo nun iyi dollenmemesinin sebebi yumurtadan kaynaklaniyor gorunuyor dedi
ama esimin spermlerini inceleyelim dediler gun icersinde yapamadiklari icin
diger gun de memlekete donduk
ve ben simdi fransadayim aralik veya ocak gibi gidelim diyoruz ama benim gucum kalmadi :gitme:
benim sorum aranizda benim gibi yumurta kalitesizligi yasayan varmi
lutfen bildiklerinizi yazin

keykey canım bir tek sen değilsin bu sorunla yaşayan benimde yumurta kalitesizliğim var bana transfer bile yapılmadı tatlım yumurtalar 1 gün içinde öldüler bende senin gibi 2.denememi ocak ayında yaptıracağım canım sakın üzülme daha yolun başındasın burda arkadaşlar 6.7.denemeyi yapıyolar pes etmiyolar hala bir ümütlari var sende hiçbir zaman pes etme Allah ım mutlaka bizlerin dualarını da kabul edecektir hayırlısı olsun hakkımızda Allah ım dermqansız dert vermesin:Saruboceq:

canım bende de yumurta azlığı vede kalitesizliği var...zaten 6 denememizin üçünde de yumurtalar döllenmediği için transfer edilmedi..son 3 denemelelerde de 1 tane normal kalite yumurta sonuç negatif..sonkinide memorilde denedik 4 yumoş toplandı.2 yumoşun biri kaliteliydi...sonuç yine negatif ..canım RABBıM nasip ederse tekrar memorilde deneyecegiz .bakalım hayırlısı..sen daha 2 denemeyle hemen pes edersen...ooo senle işimiz var canım....:mymeka:...canım bak yumurtalarında fazla ..çörekotu,tarçın vede bal da yumurta kalitesine iyiy geliyormuş..inşaallllaahhhh bu üçüncü denemen pozitifle sonuçlanır...bence durmak yokkk... yola devam...

hepimze Allah sabir versin ne diyeyim arkadaslar
ben su yasima kadar adetim olmuyor benim cocugum hic olmaz diye agladimm
sonra evlendim ve tedavi yolumun acik oldugunu ogrendim cok sevindim simdi yine uzuluyorum
bilemiyorum Allah in hikmetinden sual olunmazmis bize dusen hakkimizda hayirlisini istemek
lutfen arkadaslar basina gelenler yazsin bize yol gosterin sizlerin samimiyetine guveniyorum

canim bende senin gibi yurtdisinda yasiyorum almanyada bi asilama vede bi tüp bebek yaptirdim ikiside negativ sonuclandi ikinci tüpü trde yaptirmaya karar verdim vede tedavime almanyada olmama ramen basladim,benimkide uzun pro oldu icin bu ay bazi haplarimi kulanmaya basladim 15 ocaktada inelerime basliycam,benim merkezim sürekli telefondan görüsüyor benle bi sorun varmi yokmu diye istersen sende merkezinle bi görüs belki bu sekil yaparsin yada kaldin sehirde göz altina olursun transferini tr de yaptirirsin...

canim
insallah bu zahmetler bize mukafat olarak geri donecektir
merkez konusunda bahceci doktor halit firat erdem i dusunuyorum
daha oncede konusmusum kendisiyle
bakalim kismet
kendine iyi bak sonucunun guzel olmasi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…