- Konu Sahibi elifinannesi
-
biraz sabır..ben de aynı durumdayım..benim bebiş te 5,5 aylık olacak..işin içinden çıkamadığımda sadece kızımın sağlığı önemli diyorum kendi kendime..onların tırnağına zarar gelse ne ev işini ne de eşimizin mızmızlıklarını gözümüz görmez.Allah bebeklerimize sağlık versin..gerisi kendiliğinden geliyor zaten..en iyi olma zorunda değiliz..evimiz çok temiz olmak zorunda değil..saatlerce uğraşıp çeşit çeşit yemek yapamayız..ya da bazen eşlerimizi bile ihmal edebiliyoruz..ama iyi bir anne olmak zorundayız..çünkü bebişlerimizin kaçırdığımız hiçbir anına geri dönemeyiz..herşey zamanla daha iyi olacak inşallah..hihoyyytlaelaelaelaelae
canım benim şöyle bi silkelen bir toparlanmaya çalış..
unutma ki sana senden başka kimse yardımcı olamaz
yani biz burda ne desekte çözüm sensin unutma
anladımki sorunun kendinle onun için böyle yazıyorum
ve de eşin konusunda da şunu öneryim sana erkekler bu konularda eşlerine
pek de yardımcı olamıyorlar canım ya yani onlr biz kadar duygusal değil hemen pes edebiliyorlar.. dikkatli olmanı tavsiye ederim..
hayat gerçekten güzel mutlu olmaya bak olur mu :1hug:
arkadaşlar bir süredir depresyonda olduğumu biliyordum ama işler zıvanadan çıktı kendimi çok kötü ve beceriksiz bir insan gibi görüyorum sürekli kavga ediyorum ve çok ciddi boyutlara varıyor kavgalar bir türlü ev veçocuk ile ilgili yetemiyorum hep eksik yanlış kirli evden nefret ediyorum çünkü kontrol altına alamıyorum eşimle boşanma durumları var kavgalarda söylüyor sonra vaz geçiyoruz ben onun bana yeterince yardım etmediğini düşünüyorum o ise ediyorum diyor sadece kendi isterse ve çok üstelersem yapıyor bir ara çok hasta oldum evle ilgilendi şimdi yine aynı.ne yapıcam ben ne olur söyleyin bir erkekten beklememem mi gerekir temizliğe filan yardım çok şey mi bu eve yetememek sadece benim sorunum mu ilaç almadan nasıl atlatılır
forumda bazı arkadaşlara yzadım akıllar verdim gel gör ki kendi kendime zaten iyi gelemiyorum kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum ayrılırsak ne yapacağımı bilmiyorum.
sağolun kızlar bende böyle karar aldım ben çok takılıyorum bazı şeylere olduğu gibi kabul etmeye çalışmalıyım biliyorum kızıma odaklanıcam yeniden. sizlerle paylaşmak güzel çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.
dilekom ben bornova civarındayım.ama yaşadığım yer öyle gezilecek yeri olan bir yer değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?