- Konu Sahibi elifinannesi
arkadaşlar bir süredir depresyonda olduğumu biliyordum ama işler zıvanadan çıktı kendimi çok kötü ve beceriksiz bir insan gibi görüyorum sürekli kavga ediyorum ve çok ciddi boyutlara varıyor kavgalar bir türlü ev veçocuk ile ilgili yetemiyorum hep eksik yanlış kirli evden nefret ediyorum çünkü kontrol altına alamıyorum eşimle boşanma durumları var kavgalarda söylüyor sonra vaz geçiyoruz ben onun bana yeterince yardım etmediğini düşünüyorum o ise ediyorum diyor sadece kendi isterse ve çok üstelersem yapıyor bir ara çok hasta oldum evle ilgilendi şimdi yine aynı.ne yapıcam ben ne olur söyleyin bir erkekten beklememem mi gerekir temizliğe filan yardım çok şey mi bu eve yetememek sadece benim sorunum mu ilaç almadan nasıl atlatılır
forumda bazı arkadaşlara yzadım akıllar verdim gel gör ki kendi kendime zaten iyi gelemiyorum kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum ayrılırsak ne yapacağımı bilmiyorum.
forumda bazı arkadaşlara yzadım akıllar verdim gel gör ki kendi kendime zaten iyi gelemiyorum kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum ayrılırsak ne yapacağımı bilmiyorum.