Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ayşecim hoşgeldin nasılsın sen şimdi önceki sayfaları okuyosundur sanırım canım kolay gelsin

benım altınlarım kayboldu o zaman bile hemen bana yüklendiler annemlere vermiş olupta bize mi söylemiyorsun diye neler neler neyse bosverin artık kaynana konusunu hepsini toplayıp kazana koyacan ama
altınların kayboldu ve ailene yüklediler öylemi deseydin yaa siz almış olmayasınızz. hay allahım yaa gene gerildimm benimde başımdaa bitanee oda kurdu var yaa o yüzden sinirlendim bi anda. o yüzden altınlarımı evde brakmıyorumm ben nereye o onlar orayaa hatta ben bileziklerimi annemlerde saklıyorumm.. diğer altınlarım var setim küpeler falna onlar hep yanımdaa.... insanın annesinden ailesinden aslaa zarar gelmez kim ne düşünürse düşünsün.. altınlar kaybolunca eşinin ailesi üzülmemiştir ama annenin içi içini yemiştirr..

aslında kuzu sumeyratı da listeye eklesin hep birlikte ortaklaşa onun tablosunu dolduralım zaten bence o da pco dur kızlar.

kızlar ne yapıyosunuz ooooooo kaynanyımı çekiştiriyosunuz bakalımmmmmdelikafaduldendelikafadulden

kızlar ya benim bi yengem var dayımın hanımı çoook cahil bi kadın durmadan soruşturup duruyo ilk çocuğu 5 yaşında ikinciyi istiyodu(sanki obürüne çok güzel bakıyomuş gibi) olmuyodu dayımın varikoseli yüzünden dayım ameliyet oldu şimdi duydumki ikinciye hamile bana diyoki ayşe senin niye olmuyo bi sorunmu var yok doktora gittinmi miraçdamı sorun sorup duruyo sinir oldum bende dedim hiç bişeyim yok stresten olmuyo ayaklarını havaya dikiyomusun diyo bana :)
dicektimki sen banamı öğretiyossun ben araştıra araştıra doktor gibi olmuşum
bitkisel şeyler,ateş ölçme sistemi,akıntı test etme sistemi,aşağıya eğilme metodu
ilaçları bilene ezbere biliyom bazen eşime diyomki hiç doktor gitmeyeyim tedavim belli klomen,estrofem,adet olmazsam duphaston yada farlutal :))))

Son düzenleme:
ne olsun canımm iyi Allaha şükürrr sen nasılsın nefes almaların düzeldi mi geçen rahatsızdın yanlış hatırlamıyosam.

düzeldi birazcık canım benim geçen gece 3 de yine daraldım eşim eczane eczane sprey aradı rahatım şimdi birazcık burnum tıkalı o kadar

ya aslında belki kötü bi niyeti yoktur ayşecim ,senin de anne olmanı istiyodur ama bizim şu an içinde bulunduğumuz psikolojik durum insanların söylediklerini kaldıramamıza neden oluyoo,benim de etrafımdaki insanlar sürekli şunu yaptın mı bunu da yap iyiymiş diyolar ben de hı hı diyip geçiyorumm.Bu süreçte birilerini de kırmak istemiyorum çünkü hiç ummadığın biri senin için dua eder de onun duası kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…