Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

valla ne güzel yamışsın yaaaa..
tecrübelerin var tabiii...emin ol aklımın bi köşesine kaydediorum..
çok yaptım o hataları ve galiba yapmayada devam ediorum...
ama çok zorluolar beni...
şimdi bende vur kafasına al ekmeğini bi gelin olmadıgım için kaynanam he sağdan soldan dolduruşa geldiği laflarla hareket edio..
fişekliolar biliorum..
işte bak senin gelin yaman bişi ona pabuç bırakma giblerinden çok laflar söyleyenler oluo...
kaynanamda bi bakıom öle bi bakıom böle...
en son eşimle çok ciddi bi tartışmanın içnde buldum kendimi..
baktım olan evliliğime oluo..
kimseyi karıştırmama kararı aldım..
umarım bu kararımda istikrarlı bi şekilde devam ederim...

Allah korusun zaten şimdiden kalma planları yapıyor zaten :1shok:cok uzak biryerde oturuyor sankı alt tarafı bi kat asagıda

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden akannehirakannehirakannehir :1shok::1shok::1shok: senin annen ondan önce gelse annen kalsa ıyyyy ne sinir bi durum ama çok şükür bebişlerine sağlıkla kavuşta canım inşalllaaahh

bencede bende öle düşünüyodumm valla :):)

canım evin ayrılana kadar sık dişini zaten çoğu gitmiş azı kalmış benim çok sorunlarım olmadı ama tabiki canımı sıkacak şeyler olduğunda bir iki kere söyledim ama pişman oldum sonra hiç söylemedim rabbime sığındım ama rabbim hep eşime gösterdi kimin ne olduğunu şimdi kendisi diyo ablama anneme güvenme diyo geçenlerde burda biri yazmıştı aklımda kaldı bak şunu içinden okuyup kayınvalidenin yüzüne üfle YA VEDUD AĞZINI BAĞLA DİLİNİ TUT kim yazmıştı bunu kızlar doğru dimi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bende ağzımı bağlayıp dilimi tutucam..
bazı şeyleri zorda olsa öğrenmem gerkeio galiba...

şöyle bi durum var kaynanamgil pek kız tarafının gelip gitmesini isteyen birileri değil benı istemeye geldıklerinde kızın ailesi pek gelip gitmesin gibisinden laf etmiş annemler çekinir gelmeye ben giderim hep kaynımın eski eşinin ailesi çok gelirmiş kızın ailesi bosanmalarına sebep olmuş güya kaynanam öyle diyor hem bu seferde senın annen kalıyor bende kalırım der en iyisi ikiside kalmasın aksamları zaten esim olacak ne gerek var uyuz biraz benım kaynanamgil ama ne yapacan işte klava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bende ağzımı bağlayıp dilimi tutucam..
bazı şeyleri zorda olsa öğrenmem gerkeio galiba...

evlilik 3 senede anca oturur güzelim inşallah mutlu huzurlu bol bebişli bir hayatınız olur eşinle sonra bu günleri düşünüp gülersin ama hepimiz aynı evreden geçiyoruz mutlaka önemli olan en az zararla geçmek bu zamanları canımopuyorumnanaktan

amiiinnn valla şuan tek sıkıntım olan hamilelik dgr sıkıntılarımı aşmış bulunmkata...
bi hamiş kalsam bi bebeğim olsa sanki herşey çok daha güzel olucak...

yapmaa yaa enteresan vallaa yaa.. nekadar saçmaa.. insanın annesi tabi gelir kalırr.. bu ne beee. valla ben allah izin verirse bebişim olursa eğer doğumum yaza denk gelmez annem memleketde değilde burda olursa annem kalır yoksa abimin eşii yengem kalır. o birazz benim kafaa...e kaynanam yok zatenn uyuzz bi eltim var biliyonuzz.klava:klava:klava:klava:klava:

bakalım bu haftasonu düğünümüz var kaynım evleniyor ikinciye eltimle anlasabilirsem iyidir yoksa işim cok zor hepimiz aynı binadayız eşim baska evede cıkmıyor ev varken kira mı vereyım diyor bakalım inşallah anlasabiliriz

kaynınn ilk karısından çocuğu yokmuydu canım

üzüldüm be yineden nekadar kolay şu boşanmakk. bide yetmiyomuş gibi kızın ailesinin üstüne atmak..

benım altınlarım kayboldu o zaman bile hemen bana yüklendiler annemlere vermiş olupta bize mi söylemiyorsun diye neler neler neyse bosverin artık kaynana konusunu hepsini toplayıp kazana koyacan ama

ayça bu anlattıklarından şunu çıkarıyorum sen geçimli bir insansın.kayınvaliden biraz geçimi zor biri diğer eltin de katlanamamış gitmiş ama sen pes etme canımm benimm Allaha havale et!

ayça bu anlattıklarından şunu çıkarıyorum sen geçimli bir insansın.kayınvaliden biraz geçimi zor biri diğer eltin de katlanamamış gitmiş ama sen pes etme canımm benimm Allaha havale et!

öyle yapıyorum zaten öbürkü geliniyle cok iyilermiş anahtarlar falan kapıda dururmus kaynanam gider yataktan kaldırırmıs 1 tane dondurma alırlarmıs beraber yerlermiş yemekleri beraber yerlermiş dibinden ayrılmazmıs yani bendende onun gibi olmamı bekledi olmayıncada işte saracak yer aradı

evet ayçacım aply cıma katılıyorum sabır sabır sabır rabbim çok büyük

aynen katılıyorumm evett mecburen deliyle deli olmayacan sonra sen kötü olursun eşinlee. boşverr o konuşsun konuşsun dursunn..o yüzden sende deliyle deli olmayanlardansınn valla.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…