Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyo ordamısınız iyimisiniz canlanın kızlar

hoşbuldum ben iyiim dün gelmiştim aslında ama site açılmadı problemmi vardı anlamadım

dün ben pc başına oturamadım ama bugünde sitede bi ağırlık var yinemi bizim sitemizi sabote etmeye çalışıyorlar uyussssslarr:enbuyukkk:

sagol kuzu verdiğin bilgiler için eve giderken hepsinden alayım bari zaten doktor yasaklar koydu meyve serbest dedi bolbol yerim artık

sümayrat yine siteye virüs mü yolladın

kıslar ben cıkıyorum eve gideyim kendinize iyi bakın Allaha emanet olun yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

rabbime emanet ol ayçacım kendine ve yeğenlerimize iyi bak güzelim dikkatli git öpüldünopuyorumnanaktan

selam kızlar
görüşemedik bi haftadır
ne var ne yok nasılsınız bakalım??

yazdığım mesaj görünmüyormu neden kimse bana birşey yazmıyor?

zkol canım hoşgeldin şeker hapını yani glucopach ilacını düzenli kullanmanı tavsiye ederim soğan kürünü saraçoğlunun sitesinden bakıpta uygulayabilirsin çatlatma iğnesinden sonra yüksek ihtimalle hamile kalma garantisi yok aşılama ve tüpbebeği tutmayanla çok var rabbim ne zaman nasip ederse canım demek daha zamanı gelmemiş soğan kürüne adetten yedi gün sonra başlanıp onbeş gün kullanıyosun sanırım ama sonra adete on gün varken başlayıp onbeşgün içiyosun dört ay filan canım bilemiyorum ne kadar yardımcı olabildim

tiryakçım hoşgeldin geçmiş bayramın mübarek olsun nasılsın canım

evincim düzeldimi miden adet öncesi benimde bazen olurdu belkide ilacın yan etkisidir canım

tiryakçım hoşgeldin geçmiş bayramın mübarek olsun nasılsın canım

şimdi iyim canım hamd olsun bayramda hep hastaydım yattım
geçen salı ateşlendim iş yerinde eşim hastaneye götürdü kanda az miktarda h1n1 mikrobu çıktı oksijenle serum verdiler bütün bayram yattım.şimdi iyim hamd olsun
yeni hemişler gelişmeler var mı bakalım??bi özetini geçiz size zahmet geçen haftanın

nane limon içsen belki iyi gelir canım ya herkes nereye gitti kuzucumda gitmiş nerdesiniz kızlar

canım çok çok geçmiş olsun bol c vitamini al güzelim ayçayı biliyosundur sanırım başka yeni hamile şimdilik yok canım ama inanıyorum çok çok kısa bi zamanda yeni hamişlerimiz olacak rabbimin izniyle ayse den ümitliydik ama regle olmuş kuzucum zaten aşılamaya hazırlanıyo evin regle gelmesini bekliyo benim belirsiz çatlatma iğnesi yaptırabilirim önümüzdeki ay bakalım hayırlısı şimdilik aklımada pek bişey gelmedi zaten bayram olduğu için pek kimse giremedi topiğe canım sende ne var ne yok

walla bende adet günümü bekliyorum işte 6sında olcam olmam inş :)
ayçanın eşi gibi benim eşim de sen bu ay hamile kalcan diyip duruyo bakalım sonuç ne olcak :)
geçen sayfalarda ayçanın bebekleri gibi bi şi okudum ikizi mi olcak ayçanın???

evet tiryakcım büyük ihtimalle ikizler inşallah adalex te ikizlerine hamiş böyle devam ederse topiğimiz ikiz hamişlerle dolup taşıcak iki hamilemiz var ikiside ikiz devamıda inşallah öyle olur canım inşallah seninde bu ay tutmuştur ikizlerin inşalllaaahhhhh

ayy amiiinnn amiiinnn inşaallahhh
2010 a göbişlerimiz dolu girelim inşaallahh

inşallah canım ceylancım hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…