Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kıslar bizim dükkanın üst katında cekyat vardıbiraz uzanmıstım bulantı gecsın diye uyuya kalmısım :roflol:eşim uyandırdı şimdi

eeee canım normaldir artık uykun gelecek miden bulanacak sık idrara çıkacaksın bunlar olacak ta darısı bizim başımıza inşallah

kıslar yemeğe çıkıyorum ben kendinize iyi bakın gelince konuşuruz

afiyet olsun kuzucum ben burdayım temizlikc yapıyorum geç okuyabildim canım

ayçacım bu kıyafetleri bir kaç ay sonra giyebileceksin inşallah sonra bizede belki nasip olur rabbimin izniyle bir kaç kıyafet resmi daha yollıycam sana

Kızlar merhaba internette kürleri araştırırken bu topiği buldum. Çok vaktim olmadığı için bütün sayfaları okuyamadım. Kendimden bahsedeyim önce 26 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır korunmuyorum, korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizlikleri (hayatımda ilk defa) yaşayınca doktora gittim bütün tetkikler yapıldı ve sonuçta yumurtalıklarımın PKOlu olduğu farkedildi. Smear testinde iltihap çıkınca öncelikle iltihap tedavisi gördüm. Eşimin sperm sayısı normal çıktı, doktorum 6-7 ay, 12. 14. ve 16. geceleri kaçırma eğer gebe kalmazsan gelirsin dedi. Sonra tüp bebek hastanesinde çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla orada muayene oldum o doktor da aynı şeyleri söyledi. Glugopach mı ne karın ağrısıysa o ilaçtan kullanıyorum ve folic asit... Bu ay adetim 32. gününde geldi.
eylül ayında 37. gününde gelmediği için doktora gittim yumurtalarımın oluştuğunu çatlamadığını söyledi iğne vurdu fakat hamile kalamadım.
Şimdi sizlere sormak istediğim şeylere gelelim, çatlatma iğnesinden sonra gebe kalmama nedeni ne olabilir?
Bugün adet olduğum günden sonraki 8. günüm soğan kürü yapmayı planlıyorum ama çok bilgim olmadığı için Dr. Saraçoğlu'nu aradım oda haftaya gelecekmiş. Şimdi bana kullandığınız kürlerle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Birde şu ovülasyon testi hakkında da bilgi istiyorum. Yaaa ne olur kusuruma bakmayın bu konbuda çok bilgisizim Bu arada 313 adet ayetel kürsi okumayı planlıyorum bir arkadaşım okudu ve 1 gecede hamile kaldı bebekleri düşüyordu maşallah 4,5 aylık oldu ve çok sağlıklı:) Bir arkadaşım da benim için okudu bende okuyacam size de tavsiye ederim bu bilgilerimi listeye eklermisiniz?
Teşekkür ederim

öff midem ağzımaa geliyoo be niyeysee üşüttüm galiba

kayracım cok sagol ya darısı sizlerin basına en kısa zamanda inşallah
hanımlar ben ıhlamur falan içsem zararı olurmu ki kuru öksürük var nasıl başedeceğim ben bununla doktorumda izinde perşembe günü burda olacak

ayçacım inşallaaahhhh rabbimm duysun duanı kabul eder inşallah canım öksürük için ayva yaprağı ile ayva çekirdeğini kaynatıp içersen iyi geliyo canım benim geçmiş olsun

ayçacım geçmiş olsun sitede sorun var bu gün sen ayva yaprağı ve ayva çekirdeği kaynatıp içersen öksürüğe iyi gelir canım benim

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız kayra cım

emiragam hoşgeldin canım şükürler olsun ben iyiyim sen nasılsın

kuzucum kırmızı elbise senin içindi yazmayı unutup yollamışım

sagol canım eve giderken alayımda kaynatayım akşam ayvanın mevsimi zaten evet sitede sorun var cok agır

ayçacığım hamileliğin ilk 3 ayında çok dikkatli olmalısın canım ama ıhlamur sanırım biş yapmaz enerji verir sana bol c vitamini al bence canım bol portakal nar mandalina filan tüket bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…