ozman bilemiycem ablaa. peki kullanan arkadşlarınınn bebişi oldumu.preesed güvenli bir ürün kullanan bir sürü arkadaşım vardı sitede üstelik çiderde destekliyor bu ürünü
slm kızlar ben tarcın bal corek otu denıyorum ıkı gundur bunu deneyıp faydasını goren varmıa yrıca bunu gun ıcınde kac kere yemek lazıjm ben bır kere yıyorum gende etkısı olurmu
kuzucum işlerin yoğun sanırım canım sence ben bu jelden alsammı ne dersin vveeeeee bu mesaj benim 1000 ci mesajım oldu bi anlamı yok ama işte 1000 ci oldu ne güzel bin kere sizinle düşüncelerimi duygularımı paylaşmışım sorular sorup cevaplar yazmışım
:roflol: teşekkür ederim canım benim ikibinlere gelmeden hamilelik ve bebiş haberlerimizi yazmayı nasip etsin rabbim inşallah canım vee bişey daha iki üç gün içinde yeni bir hamile haberi alıcaz gibi geliyo bana bakalım kim vericek bu haberi bize hadi hayırlısı
alpy bubuş prlanta ayse bunlar aklımdan geçenler belkide bi kaçı aynı zamanda olur ne güzel olur bisürü hamişimiz olur
canımm benimm Rabbim herbirimize versin inşş tez zamanda.adetim bitsin de başlıycam dualara hepimiz içinn.
kayra ,
canım sen de pkolusun ya kür niye kullanmıyosun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?