bayıldım yaaa ne kadar tatlılar bunlardan ikisi benim olsa hatta biri dünyalar benim olurdu :asigim::Saruboceq:
ahhh ahhhh kaçtane dr a gittim normal yolla olur dediler sonra işte pko tiroit çıktı nezih beye gittim en son aşılama yaparız test sonuçlarına bi bakalım dedi ben direk tüp bebek olsun dedim daha şansımız yüksek diye ama iki haftadır hastahanede yok işin ilgin yanı tüp bebeğide kredi çekmemiz lazım ve kayınvalidemlerin durumu baya baya iyi ama biraz maddiyat yüzünden bazı şeyleri ertelemek zorunda kaldık hep güzelim
biraz karışık bi mesaj oldu şimdiki dr um nezih bey bana yakın hastahanedeki dr eski dr um bana aşılama yapan sebahattin bey tekrardan onamı gideyim ama nezih beyde tüp yaptırırsak anatolia tüp bebekle anlaşmalı çalışıyo ne bileyim kafam çok karıştı akıl verin ne olur:bbo:
biraz karışık bi mesaj oldu şimdiki dr um nezih bey bana yakın hastahanedeki dr eski dr um bana aşılama yapan sebahattin bey tekrardan onamı gideyim ama nezih beyde tüp yaptırırsak anatolia tüp bebekle anlaşmalı çalışıyo ne bileyim kafam çok karıştı akıl verin ne olur:bbo:
işte kızlar bu nezih beyde anatolia hastanesi ile anlaşmalı birlikte çalışıyorlar ben nezih beye kendim gitmeden arkadaşımı yolladım 20 gün sonra hamileydi tüp bebekle oğlu var şimdi ilaçları takibi filan burda yapıyomuş yumurtalar toplanacağı zamanda ankaraya gidiyomuşsun daha kısa sürüyo yani süreç ama işte dr hastahanede yok cebinimi arasam acaba kayınvalidelerin durumu oldukça iyi ama onlar bunu teklif etmedikçe (ki borç olarak) biz asla istemeyiz kredi çekeriz eşimin arkadaşlarından borç alırız bakalım
Eeeee kuzu,
ben açıyom yine kırrmızıları
bakalım yarın progestron kaç çıkacak???
Çok endişeliyim var ya
Şu son dr kafamı karıştırdı
adetle yumurtanın alakası yok diyerek
Ben hala çözemedim.
yumurtası olmayan ya da yumurtası gelişmeyen kadın benim bildiğim kadarı ile adet olamaz de mi???
adetle yumurtlamanın alakası varmı yokmu bilemiyorum ama çatlamanın var büyük ihtimalle şimdi ben ilk evlendiğim zaman klomen kullandım dr kontrolünde dr bana epey bi yumuran oluştu dedi çatlama iğnesi yapacakmısınız dedim yok dedi neyse sonra benm günüm geldi kan verdim bişi çıkmadı ama adet olmadım dr farlutal kullan dedi kullandım oldum şimdi şöyle bir durum var yumurta serbest kaldıktan sonra progesteron üretiliyor yani çatladıktan sonra üretiliyor ya o bakımdan ilgisi olabilir ama bende yumurtlamayla ilgisi varmı yokmu bilemiyorum ya
Haklısın
nasıl istenirki..
biz de aynen sizin gibiyiz vallaaa...
bir sürü borç ödedik ama ağzımızı açıp isteyemedik
Sağolsunlar onlar dediler sıkışmayın gönderelim diye ama
o öyle denmezkiii
evladım para çıkarttık alın denir...
haksız mıyım???
ay bana böle bişi soran bile olmadı ne güzel en azından sormuşlar neyse boşverelim yine açılmasın benim dertler zaten hala akrnım ağrıyor((( duş alıcaam ev hala ısınmadı işten geldiimizden beri
Canım zaten olgunlaştıktan sonra çatlayan yumrta dışarı atılır
ve tüplere alınmak üzere yakalanır
ve tüplerde en fazla 36 saat içinde döllenirse gebelik oluşur
ve rahme yerleşir böylelikle gebelik başlar
ama döllenir ve rahme yerleşmezse yani tüplerde kalırsa dış gebelik oluşur
buraya kadar sorun yok
ama en son ki dr bana öyle demiyo işteeee
Ben düzenli adet olurum dedim de bana
alakası yok diyo adetle yumurtlamanın diyooo
Yani her ay yumurta oluşmayabilir ama sen adet olursun diyoooo
Böyle bişiy var mı yaaaa
aklım bi türlü almıyooo
e o zaman pko nereden çıkıyo
o zaman pkolu herkesin (yumurtası oluşmayan veya gelişmeyen) şakır şakır adet olması gerekmez mi???
dikkat et kendineeee
bu halde duş alma diyicem ama dinlemeyeceksin biliyom
tamam canım hallettim geçen ayda 16 sında olmuşsun ama beklediğin tarihi 19 yazıyorsun nednen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?