- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
inşallah canım hepimize ikişer ikişer nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarımızı hayırlı zamanda alalım kucağımıza inşallahhhhhhh[/QU
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çıkıyo musun iyiydik ama napalım sonra yine devam ederiz...kendine iyi bak sende Allaha emanet ol canım arkadaşım
bizde de erkek inferilitesi.şimdilerde eşim ilaç tedavisine başladı.hormonlarına bakıldı dr. iyi normal dedi.2ay düzenli ilaçları kullansın tekrar spermiyogram yapalım dedi.bizim tüp bebek denememiz oldu eşim hem tesa hemde tese oldu tekrar deneyeceğiz ama en azından eşim ameliyat olmak zorunda kalmasın istiyoruz.
allahım herkesın gonlune gore versın ınsallah cıfter cıfter nasıp eyler sonrada off susun artık dersınız ıcınde bende olmak uzere ınsallahzemuszemus
yavru ceylan hoşgeldin nerelerdesin
çok moralim bozuk sabır dilşiyorum Allah'tan
:gitme: :gitme: :gitme:
bana da bana:Saruboceq::Saruboceq: da
zaten benim dileğim de bu yönde biri benim kucağımda iğeri eşimin bize kırk takla attırdıkları günleri hayal ediyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
pazar günü 21. gün olacak progestron istemek için dr gittim
O da bi önceki değerime baktı, tahlillerime göz gezdiridi, usgye şöyle bi baktı
progestron 1.46 çıkmıştı
Ama o gün akşama adet olmuştum
Çünkü soğanı yapmıştım ve bir hafta erken getirmişti
dr bana yumurtlama tembelliği olduğunu söyledi
pko görüntüsü var
Klomen kullanalım dedi
kafayı yiyeceğim
Bu üçüncü dr
biri bişi demiyo beklemeye aldı bu özel drum ama iletişimimiz sıfır
Öteki son sonuçlara göre bişiy yok usg görüntüsü inci dizilimi gibi değil o yüzden pko yok kendin gebe kalırsın dedi
Üçünsünü yorumları da yukarıda işte
Kime inanayım şimdi???
bazen karamsarlığa düşüyorum:bebek sadece hayallerde mi kalacak diye
ayyy ben cok ısterım bı kız bır erkek ama nasıp hayırlısı olsunda farketmez butun ısteyenlere nasıp etsın allahım
Aynen canım şimdi öyle düşünüyorum
Ama yeri göğü yaratan, kurumuş dallara can veren Rabbim
İnşaallaaaah bize de nasip eder birer hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evlatlar :Saruboceq: :Saruboceq:
şaşırdım gerçekten 3-4 defa okudum msjı.ne yazayım bilemedim.ben de yeni bi dr. gittim o da beni başından savmıştı.sizin tüp bebekten başka seçiminiz yok deyip kestirip attı.benim fikrimse şu: hangi dr.la iletişimin daha rahatsa onunla devam et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?