- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
hoş geldinnn canımmhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız mutlu hayırlı bir gün dilerim hepinize
kızlar yaa bu ilaç belimi öyle bi ağrıtıyoki ölüyorumm varyaa yavaş oturup kalkıyorum yürürken bile zor yürüyorum yaa. sağ tarafım hemde
hoş geldinnn canımm
kayracım günaydın ayçacığım grip mi oluyorsun bende grip olmaktan korkuyorum valla ya dün kayınvalidem hastalanmış eltimdeydi yatıyormuş eşim şantiyeye gitmişti geç geldi illede annemin yanına gidelim eltimlerin binadada komple herkes hasta ateşler içinde yanıyor hepside akraba birbirlerine gidip geliyorlar hepsinden birbirine bulaşmış bizde girdik içlerine inşallah hasta olmam bende sabah sanki boğazım ağrıdı biraz ama eşimede söylemediğimi bırakmadım ne vardıda götürdün beni marifetmi sanki dedim hasta olursam görürsün dedim ya saçmalık ya düşünsenize eşimin dayısı yengesi filanda orda neyse nişanlı olan gelini geldi benim kaynanamda hala oluyor ya eşimin yengesi diyorki nişanlı geline kalk halanın elini öpsene kıs kalktı elini öptü yüzünü öptü sinir oldum ya hasta da o ama yok bizim cehaletler saygıyı düşünüyorlar kadın cayır cayır yanıyor ee virüs var zaten allahım ne sinir oldum ya yazık kızcağızada bulaşacak
kayracım günaydın ayçacığım grip mi oluyorsun bende grip olmaktan korkuyorum valla ya dün kayınvalidem hastalanmış eltimdeydi yatıyormuş eşim şantiyeye gitmişti geç geldi illede annemin yanına gidelim eltimlerin binadada komple herkes hasta ateşler içinde yanıyor hepside akraba birbirlerine gidip geliyorlar hepsinden birbirine bulaşmış bizde girdik içlerine inşallah hasta olmam bende sabah sanki boğazım ağrıdı biraz ama eşimede söylemediğimi bırakmadım ne vardıda götürdün beni marifetmi sanki dedim hasta olursam görürsün dedim ya saçmalık ya düşünsenize eşimin dayısı yengesi filanda orda neyse nişanlı olan gelini geldi benim kaynanamda hala oluyor ya eşimin yengesi diyorki nişanlı geline kalk halanın elini öpsene kıs kalktı elini öptü yüzünü öptü sinir oldum ya hasta da o ama yok bizim cehaletler saygıyı düşünüyorlar kadın cayır cayır yanıyor ee virüs var zaten allahım ne sinir oldum ya yazık kızcağızada bulaşacak
günaydın kızlar,,, nasılsınız bugün.
hoşgeldin canım ben griple bogumaktayım sen nasılsın
dikkat et canım kendine... tarçın çayı iç.. bende regl gelmesini bekl,iyorum hala.
tarcın cayı mı hiç duymamıstım cubuk tarcını suda mı kaynatıyorsun baska bişey de koyuyormusun içine
kuzunaz beni listeye eklemeyi unutma bak bu 3 oldu söylemem ama listede ismimi göremiyorum yine göremezsem bir daha da demem canım .bana soracagın her şey 575 sayfada yazıyor .akşam yine girecem bakalım ismimi yazacakmısın şimdi çıkıyorum hadi görüşürüz
evet abla bende öyle düşünüyorum ve üşütmüyorumm peki sence böğürtlen köküne devam edeyimmi. ilaca başlayalı onu bıraktımda.en son adetimde bende böyle oldum ama ilaçtan değil canım adetin gelecek ama zorlanıyor işte ama çok fena adet olabilirsin sende benim gibi parça parça üşütmemen lazım canım günaydın bu arad a
kuzunaz beni listeye eklemeyi unutma bak bu 3 oldu söylemem ama listede ismimi göremiyorum yine göremezsem bir daha da demem canım .bana soracagın her şey 575 sayfada yazıyor .akşam yine girecem bakalım ismimi yazacakmısın şimdi çıkıyorum hadi görüşürüz
canım 2 çay bardağı için
* 1 adet çubuk tarçın
*2-3 tane karanfil
*2-3 tane top karabiber
bu üçünü kaynat, demlensin. iç. ben bunu içerim hep. istersen içine bi kaşık bal koy...
sagol canım eve gidince yapıp içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?