- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
dur bi kaçtane daha koyamevincim bu harika tam benim tarzımalkisalkisalkis
abla yanlış yeri alıyonn aşağıdaa parantez içinde forum ( 1 ) (2) yazar onlardan birini komple kopyalıycan
canmm bak yukarda kullanıcı paneli var orasya giriyosunuz sol tarafta avatarını değiştir var.oraya tıklıyosunuz.ondan sonrada sayfanın altında gözat butonu var oraya tıklayıp bilgisayarınız içindeki istediğiniz bi resmi seçiyosunuz.ondan sonrada değişiklikleri kaydet dedinmi tamamdır.ya evincim şu avatarı nerden koyuyoruz bide buna el atsan canım alpy la bekliyoruz
günaydın kızlar ayşecimm yumoşunun büyümesine çok sevindim canımmmm gerçektenn inşş hayırlısı olurdaa bi teyzee olurum kızz.. bacım yok benimm hiç teyze olamıcam yoksa
günaydın kıslar
aysecim çalışmalara devam inşallah hayırlı haberler alırız evinin dediği gibi teyze olurum inşallah benımde bacım yok sadece hala olurum onada daha cok var
bide ayse sabaha kadar yatmak günah demişsin ya ben bilmiyordum onu yatıyordum sabah7 gibi banyo yapıyordum bilmeden yaptıgım için günah olmus olur mu acaba
aysecim hoşgeldin nasılsın bakalım bu ay bekiyoruz senden müjdeyi rabbimin izniyle inşallah
ahandaa ayşe gelmişş hoş gelmiş sefalar getirmiş.
canmm bak yukarda kullanıcı paneli var orasya giriyosunuz sol tarafta avatarını değiştir var.oraya tıklıyosunuz.ondan sonrada sayfanın altında gözat butonu var oraya tıklayıp bilgisayarınız içindeki istediğiniz bi resmi seçiyosunuz.ondan sonrada değişiklikleri kaydet dedinmi tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?