Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GELDİM kızlar merabaaa...
kuzucım ya sende bi arayıp sormuyosun bu kkız öldümü kaldımı :)
2 gündür biraz rahatsızdım grip oldum bide kadım doğumcuya git gel alerji doktoruma git gel derken buraya girmek pek nassip olmadı açıkcası
güzell gelişmelerle geldim bugün gittim gözlerime inanamadım yumurtam 22.8 mm olmuş
hemen pregnly çatlama iğnesi verdi vuruldum bugünde hasta olduğum halde çalışma yaptık :) hatta şu an yatıyorummm bie kaç saat kalkmıcam
günaydın herkese kıslar
ohh maşallah subhanallah allahım nazardan saklasın inşallah tutar demekki bu ay hamile haberini senden alacağız canım inşallah bu arada derya da ikizlerinin keselerini görmüş haftaya kalp atışları için gidecek onada maşallah ne güzel haberler duyuyorum motivasyonum yükseldi valla herşey çok güzel gidiyor allahım sne yardım et inşallah yarabbim
slm hoş geldinn canımEvin,Kayra,Tiryak
slm kızlarrrrrrrrrrr
ay canımm benim yaa inş 9 ay sonra güzel haberlerinidi alırızz.ohh maşallah subhanallah allahım nazardan saklasın inşallah tutar demekki bu ay hamile haberini senden alacağız canım inşallah bu arada derya da ikizlerinin keselerini görmüş haftaya kalp atışları için gidecek onada maşallah ne güzel haberler duyuyorum motivasyonum yükseldi valla herşey çok güzel gidiyor allahım sne yardım et inşallah yarabbim
Hoşbuldumm kıslarr!
Kuzu hoş geldinnn canım
kıslarr az önce doktorumu aradım,hastası vardı birazdan arıycaklar beni not bıraktım.Ben hala adet olmadım yaa..nolcekk bu halim diye sorucam doktora.olmadı yarın doktora gitmeyi düşünüyorum,en azından baksın ne durumdayım yumurtlamış mıyım diye.
Bu arada yarın evlilik yıldönümümüz 2.senemize giriyoruz ve ben hep eşime evlilik yıldönümünde böyle bir haber vermeyi istedim ama yine olmadı mafoldumben
günaydın kuzum hoşgeldin sırtın iyimi biraz rahatladınmı
Hoşbuldumm kıslarr!
Kuzu hoş geldinnn canım
kıslarr az önce doktorumu aradım,hastası vardı birazdan arıycaklar beni not bıraktım.Ben hala adet olmadım yaa..nolcekk bu halim diye sorucam doktora.olmadı yarın doktora gitmeyi düşünüyorum,en azından baksın ne durumdayım yumurtlamış mıyım diye.
Bu arada yarın evlilik yıldönümümüz 2.senemize giriyoruz ve ben hep eşime evlilik yıldönümünde böyle bir haber vermeyi istedim ama yine olmadı mafoldumben
günaydın kızlar
allahıma çok şükür dün akşam kocam geldi canım benim nasıl özlemişim.
dünde kasıklarım acayip ağrıyordu yumurtlamamın devam etmesi mümkün değil dimi 17. gündü çünkü.
kızlar bu aydan itibaren sırayla haberlerimizi verelim burdan inşallah.
günaydın kızlarrr,nasılsınız???
dün akşam yazdıklarınızı okuyodum nese resmimi değiştirmemi istemiş başka resim bulayım
istemeden de olsa onu üzdüğüm için üzüldüm
kuzunaz bnde ilk bir kutu farlutal btrdm olmadı dr 2 .kutuyu verdi endmtrium kal.çk yükselmiş nasıl dün parçalar düşürdüm2.kutunun sonunda adet olabildim.
nasıl kullanıyorsun farlutalı cnm sen günde 2 tanemi ben günde 3 tane içtim bu sefer
evet canım eşim baya rahatlattı :roflol::roflol::roflol: