naptın canım gönderdin mi misafirlerini?
merhaba canım hoşgeldin..kıslar merhaba
nabersiniz
kıslar merhaba
nabersiniz
evet canım yolladım dün gece kendi annemler varken gelmişlerdi ama eltimin kızı götürmüştü sonra geç saatte bi baktım akannehir geldiler öğlen gittiler dünkü yorgunluktan sonra kötü oldu ama napayım yaaa :bbo:
haa duphaston du. Şimdi yazınca aklıma geldi. O ne ilaçı canım... ilk kez kullancam...
bugün bol bol dinlen artık..
kızlarr yaa ayşe yokmafoldumben
canım o progesteron hormonu kayracığımın bahsettiği progestan da onun aynısı başka firmanın ilacı başka adıyla o ilaç rahmini hamileliğe hazırlayacak canım bir döllenme olursa bebğinin tutunması için genelde dr lar verir klomenle ama eğer beebişte olmazsa tam gününde adet olursun
nerdeeee yine battı heryer tekrar evleri süpürüp silmem lazım sonra vc yi tekrarkafamçokkarıştı
o vc temizliği öldürüyor zaten heryeri cifle ov domestosla sil akannehir
kızlarr yaa ayşe yokmafoldumben
-tatlicadiarzu- işte o yüzden bu hale geliyorum o vc yüzünden
yine temizliktenmi bahsediyorsunuz arkadaşlar size bir tavsiyem var bim marketlerde satılıyor güldal diye bir kireç sökücü onu alıp dökün bütün kireci pası söküyor hem ucuzda ama siz benim yaptığımı yapıpta bunun arkasından domestos dökmeyin zehirlenebilirsiniz benim gibi akannehirakannehir
semacım naberrrr
kıs niye gelmiyon artık bizim topikeeee
evet kesinlikle doğru canım
sorma canım ya biliyorum onu aldım sonraiyice etkili olsun diyede çamasır suyu döktüm -tatlicadiarzu-valla cok acayip zehirliyor
teşekkür ederim kızlar,,, iyikiii varsınız yaaa...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burdayım canım... nasılsın...
demekki bütün hanımlar aynı hatayı yapabiliyor bu arada kayracım mı sölemişti bana bende aidin salihten duydum çok deterjan bebek isteyen kadınlar için iyi değil ben çok domestos kullanıyorum yani suya katıyorum ayrıca mobilyaların üzerine birde koltukların deri olan kısımlarına döküyorum krem rengi toz almıyorum herkes gib ovuyorum çünki tozlanmak yerine leke oluyor resmen birde bulaşığada çok katıyorum bakın bişi sölicem size kıslar domestosla bi iş yaptıktan sonra yada hani temizlikten sonra duş alıyorsunuz ya ama o temizlikte domestos kullandınız diyelim banyoda saçlarınız ellerinize keçe gibi gelmiyormu ve yüzünüz benim öle oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?