günaydın kızlar, nete daha yeni girebildm. dün doktora gittik. benim son doğumd rahimim ters dönmüş,şuan rahimim tersmiş. rahim duvar kalınlığını ölçtü reglin 1 hafta 10 gün içinde gelecek büyük ihtimalle dedi. 2 yeni ilaca başlıcaz klomen ve adını bilmediğim bi ilaç. birini reglin 5. günü diğerini 15. günü içicem. yumurtlama ilacıymış.
cumartesi akşamı hastaneye çağırdı, gel sağlık karnene ilaçlarını yazalım dedi.
yanii eğer hocalar böyle bişey yapıosa zaten allah için yapmalıı.. para için değil.çok tesekkür ederim arkadaslar.iyi bir hoca zaten para talep etmez.bir umut iste.insallah faydasi olur.allah evladi olanlari bagislasin olmayanlarda hayirlisiyla nasip etsin.
bakalim bide bunu deneyelim.allah hepinizden razi olsun arkadaslar.insallah hepimiz en kisa zamanda yavrularimiza kavurusur.rabbimin izni ile.
hoşgeldin canım geçmiş olsun rahmi ters olupta hamile kalan çok kişi duydum bu arada 2 ci ilacın adı progestan mı canım bu iki ilacı 6 ay kullanmı dedi sana
adını hatırlamıyorum. cumartesi gidince yazcak. sen kullandın mı bu iki ilacı...
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
günaydın kızlar, nete daha yeni girebildm. dün doktora gittik. benim son doğumd rahimim ters dönmüş,şuan rahimim tersmiş. rahim duvar kalınlığını ölçtü reglin 1 hafta 10 gün içinde gelecek büyük ihtimalle dedi. 2 yeni ilaca başlıcaz klomen ve adını bilmediğim bi ilaç. birini reglin 5. günü diğerini 15. günü içicem. yumurtlama ilacıymış.
cumartesi akşamı hastaneye çağırdı, gel sağlık karnene ilaçlarını yazalım dedi.
ALLAH rahmet eylesin sizlerede sabır versin canım
herkese hayırlı cumalar...
klomen ve progestan vermişti bi dr 6 ay kullan demişti progestan adeti günü gününe getiriyodu ama ben 3 ay kullandım
herkese hayırlı cumalar...
slm canım hoşgeldin 15. günü içeceğin ilaç duphaston ve ya profestan sanırım
hayırlı cumalar canım hoşgeldin
bana kaç ay diye bişey demedi. sadece klomeni reglin 5. günü diğerini 15. günü dedi.
peki yumurta takibi yaptımı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?