Allah razı olsun nermin ve esra8.rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
allah senden de razı olsun cnm ne yaptık ki,rabbim dualarımızı kabul etsin ini.hamiş kalınca bizleri dualarında unutma ha olar mı ...hadi bakem rabbim yüzünü güldürsün inş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam şekercim bende yarın yasin okıycam inşallah sana bi aksilik çıkmazsa yani kırmızılar gelmezse
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun gelebildim:))))
sizi çokkkkk özledim
ben hasta oldum bu ayda i
zaten ümidim yoktu hiç fikfik yapamadık köyde hemde hiç
eeeee kızlar ne var ne yok gelişmeleri uazarsanız çok sevinirimmmmmmmmmmmmmm
herkesin kandili mübarek olsun dualarımdasınız kızlar benide eksik etmeyin lütfen
artık buralaradyım şimdi çıkıyorum ama döncem:)))
gelişmeleri bekliom öptüümmmmmmmm
slm kizlar uzun zamandir yine ugrayamiyordum ama zaten sizde benim yoklugumu fark etmemisinizdir bile. nese arkdasim cok sevindim hatirliyormusun ben istemiyerek birkere seni uzmustum ve cok ozur dilemistim beni yanlis anlamistin ama simdi cok sevindim be bacim allahim muradina erdirir insallah saglikli hayirli iki evladin olucakmis elhamdurillah rabbim cuagina almayi nasip eder insallah hayirlisinla buyumelerini gormeni rabbim nasip etsin bende hamileyim 6 aylik oldu beebgim kizim olucakmis yine allahim herkeze nasip etsin
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun gelebildim:))))
sizi çokkkkk özledim
ben hasta oldum bu ayda i
zaten ümidim yoktu hiç fikfik yapamadık köyde hemde hiç
eeeee kızlar ne var ne yok gelişmeleri uazarsanız çok sevinirimmmmmmmmmmmmmm
herkesin kandili mübarek olsun dualarımdasınız kızlar benide eksik etmeyin lütfen
artık buralaradyım şimdi çıkıyorum ama döncem:)))
gelişmeleri bekliom öptüümmmmmmmm
neşeciğim canım tebrik ediyorum seni bu arada bu sumeyrat hala okuyor burayı hala yazmadımı ya bravo he vallahi
esram demin bakamamıştım hiç geçmişe şimdi biraz baktım koptum yaaaaaa
iyi olmuş buralar eskiye dönmüş
hadi bakalım sevindim yani:)))
kuzuma çok üzüldüm ya canım benimmmmmmmm
ben iyiyim işte
temel atmaya gittim daha bi tuğla bile koyamadan geldim:)))
sular akmıyodu köyde 1saat akıyodu geri gidiodu tabi bende içmeye bile zor bulduğumuz suyu yukarı çıkaramadım:)))
bu ay dinlenmeyle geçti
anam dün gece geldik hastalığım yeni bittiydi zaten benimki tabi durmadı orda bile zor zapt ediyodum
bi acıdıki sormayın:)))
ilk geceden bilem zor yani:)))
yarın yada salı sonuçlarımı almaya gidiommmmmmmçok heyecanlıyım yaaaaa anlatamam inşallah bişi çıkmaz şu pıhtılaşma falan kısmet herşeyyyyyy
sizi özledim yaaaaaaaaaaa
kuzum benim çokk üzüldüm gerçekten canım arkadaşım
elim hergün seni aramak için telefona gitti ama arayamadım
korktum işte
rüyamda hergün hamile görüyodum tahmin ettim biri hamile ama kim diye
gönlüm hepimizden yanaydı ama neşe bu ayın şanslı annesi
şanslı bacısı
ve bacım canım kuzum bizde en yakın zamanda hamile olup göbişlerimizi şişircez bacım merak etme