slm bende adet düzensizliği vardı dr bana cyclo verdi düzene girdi fakat hamıle kalamadım kımyasal diye bıraktım ve bitkisel ilaçlara başladım içinde hayıtttan tutunda adet düzenleme ağrıları ve yumurtlama için ii gelecek bitkilerden oluşan bir ilaç daha 1 hafta olmadı başlayalı inş bu ay pozitif sonucu görürüm bide incir yemeğe başladım başka neler yapabilirizz
slm canım seni bazen konularda görüyorum bende hamilelik istiyorum fakat olmadı korunmadıgımız halde ben sogan kürü uyguluyorum şimdi ciddi olarak tedaviye başlamadık 6 aylıevliyim fakatadet düzensiligi vardı bende hep.gluphone kullanıyorum şeker ilacı verdi doktor iyi glirmiş.sogandan sonra inciri uygulucam bakalıum neolucak allahım her isteyene verir inşllh sende negibi sorun var bende pko var
slm bende adet düzensizliği vardı dr bana cyclo verdi düzene girdi fakat hamıle kalamadım kımyasal diye bıraktım ve bitkisel ilaçlara başladım içinde hayıtttan tutunda adet düzenleme ağrıları ve yumurtlama için ii gelecek bitkilerden oluşan bir ilaç daha 1 hafta olmadı başlayalı inş bu ay pozitif sonucu görürüm bide incir yemeğe başladım başka neler yapabilirizz
hakkında hayırlısı olsun
bende herşey normal beyinde çok isteyince sorun oluyomuş stres ten kaynaklı gecikmeler oldu ultroson kan tahlılı hep temiz çıktı ama anlamadım eşim daha bakılmadı 4 aydır deniyoruz zaten :Saruboceq: inş hepimiz mucizelerimize kavuşuruzz
tarfilcim nasılsın ben temizlik yapıyorum çıkmak zorundayım arada gelir bakarım rabbime emanet ol canım[/QUiyim
iyim canım çok şükür ama canım sıkıldı şehitlerimize ve gemiye saldırılmasına duadan başka yapacak bişeyimiz yok malesef .........
sanada kolay gelsin canım çok varmı daha temizlik baya uzun sürdü allaha emanet ol inşallah
tarfilcim öyle çok değil ama arada bi bulanıyo
böyle istifar falan yok ama hayırlısı bakalım
esrfacım sağol canım benim
evet değer herşeye ben hep böyle bi hamilelik istemiştim
herşeyini yaşamöak istiom rabbimimn izniyle
rabbim sizede yaşatır inşallah
tarfilcim öyle çok değil ama arada bi bulanıyo
böyle istifar falan yok ama hayırlısı bakalım
esrfacım sağol canım benim
evet değer herşeye ben hep böyle bi hamilelik istemiştim
herşeyini yaşamöak istiom rabbimimn izniyle
rabbim sizede yaşatır inşallah
tarfilcim nasılsın ben temizlik yapıyorum çıkmak zorundayım arada gelir bakarım rabbime emanet ol canım[/QUiyim
iyim canım çok şükür ama canım sıkıldı şehitlerimize ve gemiye saldırılmasına duadan başka yapacak bişeyimiz yok malesef .........
sanada kolay gelsin canım çok varmı daha temizlik baya uzun sürdü allaha emanet ol inşallah
sağol canım benim tadilat yeni bitti tahminimizdende uzun sürdü dün akşam son tadilat bitti sonunda bende biten yerlere başladım bütün ev mahvoldu daha bir kaç gün sürer temizlik kafamçokkarıştı
günaydınnnnnn canlarım
ben şimdi çıkıp doktora gidicem rabbim yüzümü ve yüzümüzü güldürür inşallah
allaha emenet olun bana dua edin
sizi seviyorummmmmmmm
yavruceylan seni çok merak ediyorummmmmmm
inşallah hamişsindir
içime hep iyi şeyler doğuyo kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?