benim adımda filiz canım isimlerimiz benziyooolumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun canım yaaa nerden çıktı bu şimdiii rabbim şifa versin canım kaydirigubbakcemile5
sağol tatlımmm seninde yumolar toplanmış hadi hayırlısı birinci kalite yumoşların olur inşşşş
yoook olumsuz bişey yok zaten aklımda ama çok duygusalım öyle yaniiii
olacağına inanıyorum inşallah
gecmıs olsun tatlı kız....
yelız dıger nıkıne alısmıstım :)
geçmiş olsun tatlıkız
evt canım bugün dinleniyorum hafif kasık ağrılarım var
ama asıl dün kötüydü anesteziden sonra 2 3 saat dinlendim tam hastaneden çıkarken pat düşmüşüm bayıldım yaniiii neyse sonra acile almışlar fala kendime geldim bu gün iyiyim ama
ooooo canım eşinin işi zor olcak desene çok nazlı ve cici bi anne olcan Şeniz
evt canım bugün dinleniyorum hafif kasık ağrılarım var
ama asıl dün kötüydü anesteziden sonra 2 3 saat dinlendim tam hastaneden çıkarken pat düşmüşüm bayıldım yaniiii neyse sonra acile almışlar fala kendime geldim bu gün iyiyim ama
valla kendisi çok güzel hasta bakar naz çeker bu konuda şanslıyım
hele bir olsun da naza faln gerek bıırakmazzz benimkiii işin tek kötü tarafı kendiside aynı ilgi beklerrrrrkaydirigubbakcemile3
eşimin ismi tarkan benim filiz işte ikimizin karışımıda tarfil oldu canım komik biraz demiii:roflol:
yok canm komik değil benimkinden yine iyiii
ben bir ara kitap okurken tarfil diye bir klmeyle karşılaştım sen gelmiştin aklıma ama
osmanlıcası ağır bir kitaptı oyüzden anlaymamıştım ne demek olduğunu ama seninkinin osmanlıcayla pek alakası yokmuşşş))))))))
canım yaa üzüldüm kendine dikkat et yat dinlen.anestezi sonrası çok kötü oluyo insan
evt ilk kez başıma geldiii
şimdi sırada transfer var bakalımmm o aman ne olacak
yakınmış adlarımız canım
msn deydim geride kaldım
bu arada ben biraz mutfağa bakayım
öpüyorum sizlri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?