ayşecimm iyiyimm çok şükür.Bebiş 15 haftalık oldu önümüzdeki hafta doktora gidicez cinsiyeti belli olur herhalde bakalım daha bilmiyoruz canım.
Çizelgem yok çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum sen bana anlatsana canım şu çizelgeyii bi yapalım bana :))
Kayracım da merak etmiş sağolsun.öğrenince hemen haber vericem canlarım size.Bebişimin haberini teyzeleri olarak ilk size söylemiştim cinsiyetini de öğrenir öğrenmez söylüycem size inşş. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kizlar uzun zamandir giremiyordum amaaaaaaaaaaaaaaaa simdi girmeminde cok ozel bir sebebi var
biliyorsunuzki yumurtaliklarim buyumuyordu pko amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet hamileyim cok mutluyum 6 haftalik hamileyim bugun test yaptim 2 tane ve ikiside pozitif cok mutluyum insallah allahim herkeze nasip eder klomit hapi kulandim klomen deniliyor turkiyede galiba tedavi goruyordum asilama yapilicakdi
ama asilama olmadiydi ama haplari kulandim
ve hamile kaldim
cok sevincliyim
kizlar bildiginiz gibi deyil
slm kizlar uzun zamandir giremiyordum amaaaaaaaaaaaaaaaa simdi girmeminde cok ozel bir sebebi var
biliyorsunuzki yumurtaliklarim buyumuyordu pko amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet hamileyim cok mutluyum 6 haftalik hamileyim bugun test yaptim 2 tane ve ikiside pozitif cok mutluyum insallah allahim herkeze nasip eder klomit hapi kulandim klomen deniliyor turkiyede galiba tedavi goruyordum asilama yapilicakdi
ve hamile kaldim
cok sevincliyim
tatlıkızcım canım inşallah mayısın sonunda bebişin göbüşünde olur rabbim yanında yar ve yardımcın olsun inşallah tatlımmcanlarım hepinize hayırlı cumalar bebiş dolu günler diliyorum
ayşecim ve alpcim maşallah diyorum bebişlerinize Allah nazarlardan saklasın meleklerinizi
bende bugün 11. iğnemi vurucam pazartesi doktor görüşmem var ikinci iğneye başlayacam hayırlısıyla
her geçen gün bebeğime biraz daha yaklaşıyorum
hergün bebeğim için göbeğimde minicik bir delik açıyorum sırf bebişim anneciğine babacığına gelsin diye mayıs sonunda doktorum herşey bitmiş olur dedi
küçük meleğime pamuk ellime kavuşmama sadece 1 ay kaldı canlarım mutluluğumu anlatamıyorum ve biliyorumki bize gelecek cennet kokulum o kadar eminimki rabbim bu hislerimi boşa çıkarmasın inşşş anne olmak isteyen herkese nasip etsin
sizden dua bekliyorum kızlar ne olur dualarınıza benide katın öpüyorummmmm hepinizi canlarımmmmmopuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:slm kizlar uzun zamandir giremiyordum amaaaaaaaaaaaaaaaa simdi girmeminde cok ozel bir sebebi var
ve hamile kaldim
cok sevincliyim
darısı bzıe yha duanı eksık etme lutfennnnnnnnnnnnnnyarın bızım tahlılımız var bugun cok korkuyorum vede cok canım sıkkın senın kara kıza kardes gelıor demek
kızlarr nerelerdesiniz hepinizi çoook özledim canlarım hayırlı haberlerle gelin hepiniz
ben buydayııııııııım...
olumunekankayizsmile
canlarım hepinize hayırlı cumalar bebiş dolu günler diliyorum
ayşecim ve alpcim maşallah diyorum bebişlerinize Allah nazarlardan saklasın meleklerinizi
bende bugün 11. iğnemi vurucam pazartesi doktor görüşmem var ikinci iğneye başlayacam hayırlısıyla
her geçen gün bebeğime biraz daha yaklaşıyorum
hergün bebeğim için göbeğimde minicik bir delik açıyorum sırf bebişim anneciğine babacığına gelsin diye mayıs sonunda doktorum herşey bitmiş olur dedi
küçük meleğime pamuk ellime kavuşmama sadece 1 ay kaldı canlarım mutluluğumu anlatamıyorum ve biliyorumki bize gelecek cennet kokulum o kadar eminimki rabbim bu hislerimi boşa çıkarmasın inşşş anne olmak isteyen herkese nasip etsin
sizden dua bekliyorum kızlar ne olur dualarınıza benide katın öpüyorummmmm hepinizi canlarımmmmmopuyorumnanaktan
ve hamile kaldim
cok sevincliyim
iyki geldin çok mutlu oldum sevgili dünürüm Şenizolumunekankayizsmile
darısı bzıe yha duanı eksık etme lutfennnnnnnnnnnnnnyarın bızım tahlılımız var bugun cok korkuyorum vede cok canım sıkkın senın kara kıza kardes gelıor demek
daha gelmemiş ileti sevgili dünürüm
Ösledim seni kıs ne var ne çok??? Şeniz
kayram ne var ne çok diyyyyoooooooom
hiç ses vermiyon dünürüm
ne olsun tatlım adet oldum ağrım var iki gündür gelen giden işgüç geçiyo zaman işte sen nasılsın neler yapıyorsun bugün yorulmuşsundur 23 nisan bayramı malum tedaviye devam ediyomusun canım
ağrıdan kıvranıyorum arada tatlım ondan yavaş yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?