kızlarr günaydınnn naıslsınız var mı hayırlı haberler???
cnm geçen hafta kanda baktım 00,1 çıktı utanmazcanım geçmişe bakamadım var mı sen de bir haber
cnm geçen hafta kanda baktım 00,1 çıktı utanmazama hala adet görmedim hayıttada devam ediyorum ama bilmiyorum ne zaman gelcek. sen naıslsın cnmP
ayy cnaım benim hadi inaşşahhh ... üzülmüyorum kader kısmettt demekki beim veletin zamanı glemedicanım üzme kendini inşallah bi sonraki aya hamile kalırsın
canım ben de adetime bir hafta var bekliyorum
heyecanlıyım geçen ayki talihsizliği yaşamak istemiyorum
gecikme olursa bu yüzden testi 3 mayısta yapmayı düşünüyorum
ayy cnaım benim hadi inaşşahhh ... üzülmüyorum kader kısmettt demekki beim veletin zamanı glemedi
çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın bende çok üzülüyorum önceden ne kjadar kalabalıktık inşallah eskiş haline döner topiğimiz neler yapıyorsun balımhayırlı sabahlar canımm
nasılsınn
topiğimiz çok sessiz artık yaa çok üzülüyorum böyle oluncaa :sinifsinif:mafoldumben
kızlar merhaba ben de ikinci klomeni kullandım çatlama iğnesini de vurdurdum artık sonucu bekliyorum 26 nisan adet tarihim merakla bekliyorum
he kızlar bugün rüyamda ne gördüm şu polatın yeni adamı varya onu gördüm
bana aşıkmış ama ben yüz vermiom:)))))
bak benimle evlenirsen tüp bebek yaptırırım sana dio:))))
bende düşünmek için zaman istiom:))))))
iki gün sonra rüyamda cevabını veririrm artık:))))
he kızlar bugün rüyamda ne gördüm şu polatın yeni adamı varya onu gördüm
bana aşıkmış ama ben yüz vermiom:)))))
bak benimle evlenirsen tüp bebek yaptırırım sana dio:))))
bende düşünmek için zaman istiom:))))))
iki gün sonra rüyamda cevabını veririrm artık:))))
Allah iyiliğini versin hilal sabah sabah rüyan çok iyi geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Özledimmm hepinizi yaa bi gün sözleşelim de herkes belli bir saatte girsin bööle olmuyoo yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?