insanları denek gibi kullanıyorlar. doktorların hatası o 3 düşüktedoktorlarada çok kızıyorum zamanında sebebini bulsalardı belki son bebeğim kucağımda olabilirdi. kanımda pıhtılaşma varmış beslenemeyince kalbi duruyomuş.gitmediğim dr kalmadı nerdeyse en sonunda benim gibi 3 düşük yapan arkadaşımın gittiği dra gittim ne var ne yok çözdü adam bide rahimde polip varmış kürtaj oldum canım
canımın içi çok sevindim iyi olduğuna evet iyiki varsınız benim bugün yumurtlama oluyo galiba sağ yumurtam ağrıyo arada bide şeffaf akıntı geldi ama ateşim 36.2 idi şimdi bu akşam çalışsammı yoksa kaçırdımmı dün akşam çalışma olmadı çünkü ne dersin balımmcanımm benim buralardayım da işler yoğundu giremedim
iyim çok şükür iyileştimm, sen nasılsınnn
aklım hep sizde ama kaç gündür :)))
gönüldaşlarım benimm iyiki varsınız wallaaa
canım inşallah düşecektir ben inanıyorum sende inanırsan rabbimin izniyle düşecektir özellikle soğan kürü menepoza iyi geliyomuş inan ve yılma hepimiz yanındayızevet canım hayıt içiyorum.soğanı da yapıyorum.inşallah düşer.geçen ay doktor hiç yumurta göremiyorum dedi.ama ultrasonla değil,alttaan muayene ederken söyledi.çok olumsuz konuştu.ama ben buna inanmak istemiyorum kanamamda 10.gün olmasına rağmen devam ediyordu.belki ondan görememiştir diyorum kendi kendime..hayıt ı 2 ay deneyip tekrar tahlil yaptırıcam..
kızlar ezan okunuyo RABBİM OKUNAN EZANIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İNŞALLAH BİZİ BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN.KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ETMESİN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH ....AMİİİİİİİN
rabbime emanet ol canımBen Çıkıyorum kızlarr allaha emanet olun İnŞallah
rabbime emanet ol sende canımben de çıkayım hayıt ım az kaldı.mısır çarşısına gidicem..görüşürüz arkadaşlar...
kayram konumuzla alakalı değil biliyoum ama ben sana sormak sitiyorum. belki bilgin vardır ben çoka raştırdım ama bulamadım. buğünde aktara soracağım. eşimin kasıklarında çook kaşıntı oluyor buna bitkisel ne yapabiliriz sanırım mantar bu ama ? gitmiyoda doktora sinir oluyorumm
cnm çok hafifi küçük kabarıklar ama siğil gibi değil ..rabbime emanet ol canım
rabbime emanet ol sende canım
dur bi araştırayım bakalım bitanem dış deride bişey görünüyomu
canımın içi çok sevindim iyi olduğuna evet iyiki varsınız benim bugün yumurtlama oluyo galiba sağ yumurtam ağrıyo arada bide şeffaf akıntı geldi ama ateşim 36.2 idi şimdi bu akşam çalışsammı yoksa kaçırdımmı dün akşam çalışma olmadı çünkü ne dersin balımm
cam benim emeine sağlık çoook teşekkür ederim ben aktara gidip alayım bunları akşamada yapayım çok sağol bacımalıntıdır
Ömer Coşkun Arım Balım Peteğim programında, mantar hastalığı için faydalı olacak 3 ayrı kürün faydalı olacağını söyledi ve kürlerini açıkladı.
Mantar hastalığı kürleri için:malzemeler
-10 adet zakkum yaprağı,
-5tatlı kaşığı kına
-2 diş sarısak
-1 lt su
1. Kına kürün hazırlanışı: 1 Litre suyun içine kınayı koyun. 20 dakiki kaynatın. Mantar olan bölgeye sürün ve sarıp, yatın.
2.Sarımsak kürü: 2 diş sarımsağı, bölmeden, bütün olarak, gece yatmadan önce yutun.
3.Zakkum yaprağı kürü : 1 litret suya zakkum yapraklarını atıp, 10 dakika kaynatın. Mantar ayaklarınızdaysa, 10 gün, eğer eldeyse 1 ay sürün. Kesinlikle içmeyin. Zakkum zehirlki bir bitkidir.
sendende ALLAH razı olsun canım benim inşallah düşecek ben inanıyorum kalbini ferah tutsağol kayracığımm allah razı olsun.zaten herşeyi kk dan dolayısıyla siizler gibi vefalı arkadaşlardan öğreniyorum...iyiki varsınız..düşecek inşallah.buna inanmak zorundayım.bu umut beni ayakta tutan..
hoşgeldin alpycım güzeller güzeli anneslm kızlarramma yazmışsınız helal size anca zemuszemusokudum
bacım ben bi akıntıyı biliyorum walla ateş kaç olunca noluyo hiç haberim yok :)))
öğrenmeye de niyetim yok bildiklerimle yeteri kadar kurcalıyorum kafamı
bi de onu öğrenirsem bu hiç benim hayrıma olmazz :)))
sen her ihtimale karşı fikfik yap bacım zarar gelmez nasılsa :))))
bende adet olalı 16 gün oldu ne yumurtlama günümü hesapladım
ne akıntımı ağrımı takip ediyorum
elimden geldiğince pre seedimi kullanıp fikfik yapıyorum
bu ay olmazsa zaten adetimde ikinci aşılamaya başlıcaz
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsinnn
hepimiz kucağını tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşaallahhh
hoşgeldinn cnıam naıslsın?
aa öyle mi naısl olmuş tatlımm??*arkadaşlar benim diğer topikten bi arkadaşım 11 yıl sonra hamile kaldıı....darısı bizlerin başına inşallah...
aaa süper çok seivndim herşeyin bir zamnı var işte. ya kızlar benim adetime 10 gün ama bende bir bel ağrısı bir kasık ağrısı 3 gündür anlatamam buğün daha şiddettli nedendir acaba??kendiliğinden olmuş önceki ay tüp bebek yapmışlar tutmamış bu ay kendiliğinden olmuş...rabbim vermiş işte canımm.darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?