günaydın kızlarrrrrrr
koskoca iki gün kimsecikler yazmamış(((((
ben çok kötü nezle olmuşum
bi göreseniz elimde mendil hapşırmaktan helak oldum:)))))
burnumun yanları hep yara olmuş(((((
başkada bi değişiklik yok
bugün pek giremem sanırım
anneannem belçikadan geldi
bana su böreği yapcak daha doğrusu tek yapamadığım şeyi öğretecek:))))))))
sizi seviyorum rabbime emenet olsun
siz benim uğurumsunuz
günaydın tiryakçım nasılsın tatlım iki gündür forum açılmıyordu bende giremedim sinir oldum bugünde biraz zor açıldı sendede oldumu
iyim canımm
yoğun bi şekilde adet oluyorum karnım çok ağrıo
bende ilk girerken hata verdi bi iki kez sayfa yeniledim sonra girdi
sen neler yapıyosun canımm
çok şükür canım iyiyim bahar temizliğine başladım bende biraz ara verdim karnımı doyurucam senin için umut dolu yeni bir ay başladı inşallah bu ay son adet oluşun olur canım bir arkadaşıma yakını çok adet olursan dikkat et hamile kalabilirsin demiş rahmin kendini hazırlıyordur demiş ve o ay hamile kalmış inşallah sende bu ay kalırsın hayırlısıyla canım benim
bubuşcum sanada günaydın canım istersen hafta sonuna kadar bekle canım ama yinede sen bilirsin inşallah bebişin seninledir
inş. cnm allahım nasip etmiştir.
dün gece öyle güzel bir rüya gördümki ama sabah kalkınca kimseye anlatmıycam diye söz verdim kendime.
eğer hayırlı haberi alırsam anlatıcam hepinize sasıracaksınız o kadar anlamlıydıki allahım hayırlara cıkarsın inş.
bayanlar bi şey soracağım adetime dün sekiz gün kala test yaptım ikinci çizgi nete yakın belirgindi
bugün yine test yaptım başka marka bir testle bu defa silik çıktı
acaba bu kadar erkenden belli olur mu ki yanlış olabilir mi ya
inşallah doğrudur
valla arkadasım henüz başıma gelmediği için pek bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla silik çıkınca pozitif oluyomuş genelde ama 8 gün önce diğeri kadar net cıkarmı bilmiyorum. bilenler sana cvp verirler gün içinde
inş. hayırlı haberdir. allah bebeğini göndermiştir sana. kandan baktır bence kesin öğren
sonrada bize habe rver moral olsun
kandan baktırmak için nereye gitmem lazım hastane mi yoksa herhangi sağlık ocağı olur mu bu arada ben işteyim şu anda işten dönünce açık olur mu ki sağlık ocakları
8 gün önce çıkması çok garip değil mi bana pek inandırıcı gelmiyo açıkçası ama iki farklı test de yanılmaz herhald inşallah hamileyimdir yarın bi daha test yapacağım olmazsa doktorumu arayıp söyleyeceğim size de haber veriririmbilmiyorumkismile
cnm özel polikliniklerle hastanelerde yaparlar sağlık ocağı günün geçmeden yapmıyor.
20-30 tl arası poliklinikte yaptır bence yada sabret günün gelsin tekrar test yap sonra kandan baktır. hakkında hayırlısı olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?