- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayram canım bal tarcın çörekotu yedım ama yine fayda etmedı 1kutu kloemne kullnadım oda olmadı yumurtlayamadım yanı.bal tarcın ne zaman başlanıyordu ve nezamna bırakılıyordu ben adetlıyken yedım 5gün bıraktım
canım bende geçen ay başladım btç. na adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakıyosun.umarım şifa ve vesilen olur.bu preseed i eczanelerde bulabilirmiyim fiyatı ne kadar bilginiz varmı canım
hımmm bilmiyodum dün hatta hilale soracaktım dün tiryaka heralde sirke içme demişti neden diye??
demekki bu yüzdenmiş. ok öğle arası portakal alıyım o zaman.
cnm unutma yaa bosver milleti onların derdi bitmez gelen giden
sen kendinle ilgilen inş ateşin gitgide yükselir hiç düşmez
hilalcim sorma ank da salgın heralde herkes hasta.
bende böyle ayakta gecırıyorum işte iş yerinde hasta olmak iğrenç bişey evde olsan vur kafayı yat.
testi ben çift çizgiyi görünce ertesi gün yaptım çok silik çıktı sonrada yapmadım sakladım bir kaç tane adetimden önce yapıcam birde bakalım pozitif cıkacakmı acabaakannehir
cok gecmiş olsun cnm hilalle preseed kullandık bu ay bekliyoruz bakalım.
tamam cnm sıcak su torbasıyla yapıcam bende
ateşine göre sanki 16. gün yumurtlama olmuş.
sonrada yükselme olmuş inş düşmezc cnm.:uhm:
bana zamanı tutturmuşsun gibi geldi...inşallah öyledir. dikkat et bence... güzel haberlerini bekliyoruz....yani sonradan o kadar yükselmesi umutlandırdı beni....hayırlısı olsun canım.. mübarek cuma günü eğer buluştuysa spermle yumurtan Allahım ayırmasın onları:)))))
amin cnm inş.
sen ne yaptın alabildinmi preseedi?
ing iyi bilen birinden yardım iste cnm.
inş. sırayla hepimizin haberlerini burdan alırız.
hımmm bilmiyodum dün hatta hilale soracaktım dün tiryaka heralde sirke içme demişti neden diye??
demekki bu yüzdenmiş. ok öğle arası portakal alıyım o zaman.
cnm unutma yaa bosver milleti onların derdi bitmez gelen giden
sen kendinle ilgilen inş ateşin gitgide yükselir hiç düşmez
hilalcim sorma ank da salgın heralde herkes hasta.
bende böyle ayakta gecırıyorum işte iş yerinde hasta olmak iğrenç bişey evde olsan vur kafayı yat.
testi ben çift çizgiyi görünce ertesi gün yaptım çok silik çıktı sonrada yapmadım sakladım bir kaç tane adetimden önce yapıcam birde bakalım pozitif cıkacakmı acabaakannehir
cok gecmiş olsun cnm hilalle preseed kullandık bu ay bekliyoruz bakalım.
tamam cnm sıcak su torbasıyla yapıcam bende
ateşine göre sanki 16. gün yumurtlama olmuş.
sonrada yükselme olmuş inş düşmezc cnm.:uhm:
alp nasılsın güzel anneeee
sağol canım iyiyim çok şükürr sen nasılsınn?
tüp bebeğe başlıycakmışsın hayırlısıyla inşş güzel sonucu alırsınn :Saruboceq:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kayram, alpy+, yavruceylan1+
kızlar nasılsınız ceylanım alpycım özledim sizleri
canım benim özürdilerim ama ben orayı kopyalarken adın yoktu tatlımmmbende varımmm ammmaaa:dilcikar:
ben de ben de özledimmm
ben iyiyim önümüzdeki ayın 2 ya da 3 ünde doktora gidicem.
bakalım durumlar nasıl??
sen neler ediyosunn kayracımm??
alpycım eşim gelmek üzere çıkmak zorundayım şimdilik rabbime emanet ol yeğenimede kendinede çook iyi bak tatlımm