CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
valla hatırlamıyorum bahsettimmi daha önce tepedenmi daldım. anlatayım en kısasından; biz genel kontrollerimizi yaptıralım bakalım bir sorunumuz varmı diye doktorun yolunu tuttuk ve hem benim hem eşimin değerlerine bakıldı kan testleri hormaonlar eşimede uygun olan testler olmak üzere.. hiç bir sorun yok bekleyin denildi bekledik... sonra olmayınca yine gittik bide rahim filmi çekildi o da temiz açık sorun yok yani... eşimde varikosel var denildi tek taraflı değerlerini etkileyecek gibi değil aslında ama sayıyı düşürebilir sebep olabilir denilince hemen ameliyata olur dedik 2 yıl oldu ameliyat olduğu şu an değerleri yine çok... hiç bir sorun yok bekleyin olur denildi. bekledik baktık olmuyor aşılama yapıldı o da tutmadı.... sebepsiz infertilite yani bizimki... hala bekleyin diyorlar anlayacağın...kürler vesireler yaptım eşime kendimede vitamin keçiboynuzu takviyesi de yaptık yok yok yok... olmuyor işte....Allahım en yakın zamanda hepimize tüm isteyenlere versin inşallah. dua etmekten başka bide burda gördüklerimden medet ummaktan başka bişi gelmiyor elimden...
ne demek canım benim herzaman:)))
hımmm sende bendensin yani:)))))
bende sebepsiz yere uğraşanlardın
iyimi kötümü anlamadım
bi sorun olsa hallediyosun kafayı ona takıyosun
ama böyle sebepsiz olunca daha bi zor sebep yok yada var belki biz bilmiyoruz
bende geçen ay hamile kaldım ama
tutunamadan düştü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((((
bidahakine tutuncak inşallah
allah hayırlısını versin
neler yaptın canım sen?
kür olarak kendine ????
yapmadığın bişi kaldıysa bende yaptıklarımı söyleyim sana :))))))
bu yazdıklarına inanamıyorum. yaptınmı gerçekten:))) benim görümcem bir gelişte 4 ay kalıyor bizde ben kayınvalidemle oturuyorum yaramaz birde oğlu varki evlere şenlik şimdi bir tane daha oldu kızı yeni doğum yaptı şimdi diğer 2 görümcem ve annesi yanındalar hatta biraz büyüsün 40 ı çıksında beraber döneceğiz diyerek gittiler yani beraber gelecekler evde daracık bizim önceden geldiğinden bildiğim için o var diye hepsi bizde oluyo zaten vay benim halime... gel benimkinede desene aynı öyle :))))
valla dedim canım yapcak bişiyim kalmadı mecburen yaptım
hergün kavga ediyoduk o gidince
bi açığını yakalayıp tehtid ettim
şimdi yapsında görsün bakalım:)))))
kendimi söyleyince televizyondaki kötü kadınlar gibi hissttiydim:))))
ama zafer benim:))))))))))