AY ÇOK SAĞOLASIN. baktım oraya ama kayıt formu varmış bir türlü açmıyor. hem güvenlimi canım burası sürekli kullanıyormusun sen bu siteyi. ne bilim insan korkuyor artık işin içine kartlar şifreler girince...cevabın için teşekkür ederim...
hilalim bubuşcum nasılsınız kızlar yemek yapıyorum bi bakayım dedeim rabbime emanet olun kızlar
kız kayrammmmmm
şu bebk göz kırpıyomuşya ben hiç farketmemiştim
geçen gece uyku semesi bi baktım nasıl korktum
sıpa beni nasıl korkuttu:)))))))
kızlar evin ayşe neşe alpy kuzu gelmiyorlar hiç niyeki acaba umarım iyilerdir
kıss hilalim yine çok güldürdün beni inşallah senin sıpada sana böyle göz kırpıp korkutur seni en kısa zamanda :roflol::roflol: :roflol:
valal ayşe arada bakıyo
neşeyi bilmiom biraz uzak kalmak istio herlade ama
kuzunun çok işleri oluyo oyüzden bakamıyo
alpy aslında gelio ama kimseyi bulamayınca gidio geri
evin en son 2 ayın 24 ünde gelmiş bidaha girmemiş bile hayırdır sumeyrat bile az gelmeye başladı neyse hepsi iyi olsunda
çıkıyorum canlar çook öptüm sizi hilalim bubuşum hoşçakalın
bubuşum hamile kalırsak bu ay
1gün arayla haber vercez
ayyyy bide ankaradayız ikimizde
keşke tatlı kızda hamile kalsak aynı yerde doğursakkkkkkk
hilalim bubuşcum nasılsınız kızlar yemek yapıyorum bi bakayım dedeim rabbime emanet olun kızlar
evet Allaha şükür sorun cıkmadı ama sorun cıkmasada olmuyor tesekkur ederım canım bu kürü denicem incir yiyordum pekmez içiyordum bal karısmı da yerım ne olacak.yeterki Allahım hepımızın kucagına o bebeklerı versın mınık agızlar bıze de annecımmm desıncanım eğer eşinde ve sende sorun yoksa yumurtalıkları destekleyici bal tarçın çörek otu karışımını kullan istersen eşinede keçi boynuzu kürü uygulayabilirsin hem spermleri hem yumurtalıkları destejkleyici bunlar ham,ileliği kolaylaştırıyormuş bunlarla hamile kalan çok kişi okudum tatlım rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
günaydıınnn kızzlarrr,
alpy cim hoşgeldin cnm gecmiş olsun dişde hamilelikte cok sroun oluyor
ama allahtan dolgu dahada ağır bişey olsaydı dayanamazdın.
3 ayın dolunca az anesteziyle hallediyorlar.
bizde hilalle ovulasyon testiyle preseed le kafayı yedik. ben çift çizgiyi gördüğüm gün çalıştık
önceki günlerde çalıştık. preseedide kullandık bakalım bekliyoruz artık
allahım nasip ederse sebebimiz buysa olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?