kayracim sizleri cok ozledim ama onceki gibi heb giremiyorum nette isim cok oluyor bende iyiyim tesekurwederim evet asilama yaptiricam pazartesi gunu klomene basliycam 22 hastaneye gidicem hayirlisi artik bakalim 6 kere asilama tutmassa 3 erede tup bebek deniycez ve yine olmassa artik bu benim kaderimis deyip kenara cekilicemgünaydın canım ben işlere dalmışım özür dilerim şimdi geldim pc nin başına sen nasılsın inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar canım
karnım ve belim çok ağrımaya başladııı sanırım adet oluyorumm((((
21-22 yaş burada sadece paylaşım sohbet için var olmanız gerekli bence.sohbet edelim hay hay.yoksa sizden daha şanslı kim varki valla çocuk fikri bile olmasın sizin kafanızda çünkü normal hayatınıza devam edin o gelecektir zaten uygun zamanda. bizim telaşımız yaştan dolayı şansımız çok azaldı vaktimiz daraldı. yumurtalarımız kaliteli değil artık azaldı ayrıca vede menapoza dahada yaklaşıyoruz günden güne.aaaaaaaah ahhhh keşke sizin kadar şanslı olsak kızlar ya.....
arkadasim bence sen cok yanlis dusunuyorsun neden 21 22 yasinda olan arkadaslarimiz cocuk fikri kafalarinda olmasin herkez anne olmaya hazir hissetiginde kendini anne olmak ister ben 24 yasinda anne oldum keske ahhhh keske 2o yasinda anne olsaydim diyorum bak canim aslinda yazmak istediklerim cok ama malesef zamanim yok ama bence yanlis dusunuyorsun senin yasin ilerledi diye 21 22 yasindakiler neden anne olmak istemsinler bence alakasi yok yasla tabi 16 17 yasinda anne olsun kizlar demiyorum ama 21 22 yas cok normal
karnım ve belim çok ağrımaya başladııı sanırım adet oluyorumm((((
ah bubuşum ahhhhhhhhhhhh
aynı dertten müzdaribiz
bende bugün yine kullancam
ama bugün negatif çıktı
aman neyse ne rabbim verdikten sonra her türlü verir
ben ogün silikti dün hemen baktım attım
yengemgildeydik çünkü belki pozitifti
yani bilmiyorum biraz önce okudum biyerde yumurta çatladıktan sonra 24 saat kalıyomuş
aslında normalde yumurtlamdan önce ilişki öneriliyo çünkü yumurta tam çatladığında
spermin orda olması gerekiyomuş
eğer hemn ilişki olursada hızla yumurtayı dölleyebiliyomuş
yani benim bi konuda çok kafam karışıyo
biz doktora gidioz
klomen kullanıyoz yada iğne oluyoz
sonra çatlatma iğnesi oluyoz ve
ogünlerde bize ilişki öneriliyo
halbuki bizim iki gün öncesinden başlamamız gerekiyo
erkeğin spermi 3 gün canlı kalabiliyomuş
eeee biz önce yatarsak döllenme şansı daha yüksek
çatladıktan sonra zaten 1 gün şansımız var
iyice kafam karıştı
bacılar biyerde yanlış yapıoz ama nerde
en iyisi hergün fikfik:))))))
ateş ölçüyoz mesala düştükten sonraki günler daha mantıklı yani
yada ovulasyon testi yapyoz
bilmiyorum kızlar kafam karıştı
bidahaki ay zaten
doktora gidince klomen alcamya
çatlatma iğnesinden 3 gün önce başlıcam
sonrasında yine çalışırım 3 gün tamam
tatlıskom memnunmusun preseed den kullandınmı?kız ben bu ay alamadım.ty ja aldın kayganlastırıcı
iyi yapmışsın ayşecim hayırlısı allahtan
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
o alttan gönderdiği şey neydi peki yazabilirmisin canım
merak etttimde
bende sorayım doktoruma öptüm
evet tatlım aldım
bugün kullancam yine:))))
akşama iş var yanikaydirigubbakcemile3
her şey iyi hoşta
banyo yapmak zor yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
o dediğin ne bilmiyorum
ben ilk başta kayganlaştırıcı arıyodum buldum bunu
sperm dostu olduğu için
spermleri öldürmediği için bunu seçtim
kayracim sizleri cok ozledim ama onceki gibi heb giremiyorum nette isim cok oluyor bende iyiyim tesekurwederim evet asilama yaptiricam pazartesi gunu klomene basliycam 22 hastaneye gidicem hayirlisi artik bakalim 6 kere asilama tutmassa 3 erede tup bebek deniycez ve yine olmassa artik bu benim kaderimis deyip kenara cekilicem
yoooooooooooo hayir yaaaa hamileleik baslangicida olabilir insdallah canim benim bebegin seninledir allah hakkinda hayirlisini versin
21-22 yaş burada sadece paylaşım sohbet için var olmanız gerekli bence.sohbet edelim hay hay.yoksa sizden daha şanslı kim varki valla çocuk fikri bile olmasın sizin kafanızda çünkü normal hayatınıza devam edin o gelecektir zaten uygun zamanda. bizim telaşımız yaştan dolayı şansımız çok azaldı vaktimiz daraldı. yumurtalarımız kaliteli değil artık azaldı ayrıca vede menapoza dahada yaklaşıyoruz günden güne.aaaaaaaah ahhhh keşke sizin kadar şanslı olsak kızlar ya.....
arkadasim bence sen cok yanlis dusunuyorsun neden 21 22 yasinda olan arkadaslarimiz cocuk fikri kafalarinda olmasin herkez anne olmaya hazir hissetiginde kendini anne olmak ister ben 24 yasinda anne oldum keske ahhhh keske 2o yasinda anne olsaydim diyorum bak canim aslinda yazmak istediklerim cok ama malesef zamanim yok ama bence yanlis dusunuyorsun senin yasin ilerledi diye 21 22 yasindakiler neden anne olmak istemsinler bence alakasi yok yasla tabi 16 17 yasinda anne olsun kizlar demiyorum ama 21 22 yas cok normal
ben anne olamsınlar siz çekilin gibi bir şey söylemişmiyim yazımı iyi okursan anlarsın ne demek istediğimi.... daha önlerinde uzuun zamanları var tedaviyede sonuç verebilecek kapasiteleride var yaş çok büyük etken kesinlikle bu böyle. herkes anne olsun kaç yaşında isterse banane öyle bir laf etmişsinki sanki ben siz çekilin kenara biz olalım demişim.hayret ettim yani sana....onların kafasına bunu takmalarına hiç gerek yok hala aynı düşüncedeyim. 40 yaşına gelmiş bir kadın bile ümit ederken son son menapoza girmeden anne olma ihtimalı umarken 20li yaşlarda bir kadın için şans yüzde kaçtır??? kafaya takacak kişiler onlarmı yoksa ileri yaşda olanlarmı olsun. haaa elbet kimse takmasın işin özü bu takmaktan en büyük engel oluşuyor zaten bunu kabul etmeyen yoktur ayrıca.ne dediğim açık ve ortada.akışına bıraksınlar diyorum ben onlara panikleyecek ne var. günlerini gün etsinler anlamadan oluverir o zamanın akışında diyorum ama ileri yaş aynı durumdamı?? neyse arkadaşım elbet demek istediğimi anlayan vardır. sen nasıl istesen öyle yor....
evet tatlım aldım
bugün kullancam yine:))))
akşama iş var yanikaydirigubbakcemile3
her şey iyi hoşta
banyo yapmak zor yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
o dediğin ne bilmiyorum
ben ilk başta kayganlaştırıcı arıyodum buldum bunu
sperm dostu olduğu için
spermleri öldürmediği için bunu seçtim
günaydın kızlarr
bugün 14.gün
sabah test yaptım evde tek çizgii((
yanılmadımm yine olması maleseff
günaydın kızlarr
bugün 14.gün
sabah test yaptım evde tek çizgii((
yanılmadımm yine olması maleseff
cnm benim üzülme ne olur
kısmetten öteye hiçbişey olmuyor.
bak bugün mübarek gün allahtan hayırlısını dile.
kafanı rahatlat. adetini geciktirme hiç olmazsa.
cnm her ay yeni umut
hepimiz aynı durumdayız hep bi sebebimiz var ama bulamadık.
canım kendini hiç üzme
herşey olacağına varır
rabbim böyle uygun gördü demekki senin için hayırlı zaman değilmiş
nasıl olsa olur eşin ve sen sağlamsınızya bir birinizi seviyosunuzya gerisi boş
verende Allah alanda Alllah hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur inşşş
HAYIR ADETLİ DEĞİLKEN ÇEKİLİYOR. HATTA ÖNCESİNDE GEBELİK TESTİ İSTİYOR DOKTOR her ihtimale karşı ilaç veriyor çünkü oradan ya. sonrasında çok fazla değil normal adet ağrısı gibi ağrın oluyor ilaçda veriliyor zaten yani ben ertesi günü işe geldim mesela ilk gün dinlendim sadece yoksa çok çok abartılası bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?