kızlar sabah rüyamda kızım olmuş ve adı kayra ama doğduktan sonra bir haftada yürüyo konuşuyo çok güzel kumral çok akıllı peşinde koşturuyo beni bi an rüya olduğunu anlayınca uyanmak istemedim keşke uyanmasaydım çok güzeldi ama uyanınca öyle olmuyo
canım saraçoğlunun bi yazısını okumuştum bir kür uygularken başka kürüde aynı anda kullanmayın diyordu bunların bazılarını sonra yapsan daha iyi olur gibi geldi bana tatlımmkayracım canım bişey sorcam sana.. ben şimdi soğan kürüne başladım sabah bir bardak içtimm şimdi adaçayı içicem sonrada civanperçemi ve tekrar sonrada soğan suyu sence bunları arka arkaya içersem bi sakıncası olurmu.
hadi inşalllahhh çok umutlandırmayayım seni canım ama senden ve bubuştan müjde alıcaz gibi geliyo bana ama sadece tahmin rabbim hakkınızda hayırlısını versininşşşş öyle olur canım beni 5 6 gündürde belimde bi ağrı var
dün sabahta midem bulandı çok fena kahvaltı yapamadım
baktıkça midem bulandı yarım saat sonrada geçti
inşalllahhhhhhhhhhhh canımmayy inş gerçeğidee olurdaa seni öyle peşinden koşturur haylazz.
canım inşşş rabbim tez zamanda ruyanı gerçeğe dönüştürürde tonton bi kızın olur
saçlarını iki tane bağlarsın inşşşşşşşş
canım saraçoğlunun bi yazısını okumuştum bir kür uygularken başka kürüde aynı anda kullanmayın diyordu bunların bazılarını sonra yapsan daha iyi olur gibi geldi bana tatlımm
hadi inşalllahhh çok umutlandırmayayım seni canım ama senden ve bubuştan müjde alıcaz gibi geliyo bana ama sadece tahmin rabbim hakkınızda hayırlısını versin
inşalllahhhhhhhhhhhh canımm
inşallahhhhhhhh bitanemm
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
bu arada yenisin galiba hoşgeldn aramıza
inşşşş topiğimiz uğurlu gelir sana ve bütün hatunlaraa
kızlar sabah rüyamda kızım olmuş ve adı kayra ama doğduktan sonra bir haftada yürüyo konuşuyo çok güzel kumral çok akıllı peşinde koşturuyo beni bi an rüya olduğunu anlayınca uyanmak istemedim keşke uyanmasaydım çok güzeldi ama uyanınca öyle olmuyo
hoşbulduk canım sagol evet bu topiğe ayse arkadasım cagırdı bende geldim canım.
pko hastasıyım 1aydır cocuk istiyoruz.şuan yumurta takibi yapılıyor ama dopktorum yumurtamın olmadıgı söylüyor.yarın son yumurta kontrol üm yapılcak sonra ilaç tedavisine başlayacaz.hayılısı artık inş.ugur getiririm topiğe
inşşş canım rabbim şifa versinde biran önce meleğin olsun inşşşş
merhaba kizlar nasilsinz
hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
tsk ederim bende iyim canim
bisey soracam sizde hic reglin 14.-15. gününüzde gögüzleriniz agriyormu cok
sapol bitanem işlere dalınca gelemedim tatlımm sende hoşgeldin ecrinciminş.rüyan gerçek olur canım
hoşgedin canımm şükür sen nasılsınmerhaba kizlar nasilsinz
tsk ederim bende iyim canim
bisey soracam sizde hic reglin 14.-15. gününüzde gögüzleriniz agriyormu cok
sapol bitanem işlere dalınca gelemedim tatlımm sende hoşgeldin ecrincim
sagol canım hoşbulduk
hoşbulduum iyiyim şeker 2 gündür temizlik yapıyordum
bugün dinleneyim dedim sen ne yaptın adet oldunmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?