- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum . 3 yıllık evliyim . Düğünümde eşimin ailesinin 1 kuruş bile yardımı olmadı . Para meselelerı midemi bulandirmistir hep . Bunları konuşmak bile ayıp geliyor ama bir çıkış arıyorum . Düğünümde 23 milyar para ve 34 küçük altın birikti . Kaynanamlar bana 4.5 milyar para ve küçük altınları verdiler . Hiç sesim çıkmadı . Hepsini de alsalar çok da umursamazdim. Kayinbabam in borçları varmis . Karı kiza yedirmis para . Velhasil düğünde biriken o borca verilmiş . Düğün sonrasında eşime borç listesi vermiş kaynanam . Düğünde takilanlari biz ödeyecekmisiz. 3 yıldır borç ödüyoruz bıktım yoruldum . 2 gün önce yine para istedi 100 dolar bir düğüne 100 euro bir düğüne vs vs . Eşim de kaynanamı bana yonlendirdi ondan işte diye. Bende benim kimseye borcum yok dedim . Kıyamet koptu tabı . Kaynanam başladı bağırıp çağırmaya ben büyüttüm de oglumu dershaneler e gönderdim de yedirdim de içirdim de . Sustum . Aradan 1 gün geçti eşime başka bir sebeple sinirlendi gecenin bir yarısı yattığımiz odanın kapısına dikilip başladı yine söylenmeye . Söylemesine göre güya bize 13 milyar para vermiş . Biz ödemek zorundaymışız. Bana yalancı dedi . Elim ayağım titredi odada . Kovmaktan beter etti . Toplanıp evimize gittik geçenin bir yarısı . Aradan 1 gün geçti aradı açmadım . Eşim baskı yapıyor ki şimdi sen ara diye . Güya bana söylememiş o hakaretleri . Ne yapmalıyım ?