- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Ee napcam
Dusundugum biseyde yok oyle ustune dustugum tam tersi hersey normal geliyor bana sanirik duzgun bi dr a gtmeliyim dogru duzgun test yapanindanD
Dusunmiceksin ya bi bosalt kafani. Cik evden spor yap. Kos. Yuru. Evde pilates yap. Youtube u ac. Leslie sansone yaz yuruyus programni yap. Git sicak dusunu al ardindan. Ac karnina civan percemini ic. Ama dusunme. Cik arkadaslarinla bulus. Kisaca unut ve hareket et.
Herseye maydanoz kaynat deniyor agrim var ama kanama olmuyor acaba biraz gecikicek mi ilactan dolayi bebek falanda yok test yaptim kanimda sorun mu var diue dusunmeye basladimMaydonoz kaynat iç
Herseye maydanoz kaynat deniyor agrim var ama kanama olmuyor acaba biraz gecikicek mi ilactan dolayi bebek falanda yok test yaptim kanimda sorun mu var diue dusunmeye basladim
Gecikmesini istemiyorum eski duzenim iyiydiSen hamile oldigundan mi suphe ediyosun. Stresin ondan mi? Bazen gecikir. Ne bu panik. Sonbahardayiz. Mevsimler degisiyor. Agri kesici icsen bile etkiler.
Gecikmesini istemiyorum eski duzenim iyiydi
:) evlendikten sonra oluyor bunlar sanirm ve ben alisamadimHdjdkdkdodjfjdidnsosns. Devrelerim yandi bu cevap karsisinda.
:) evlendikten sonra oluyor bunlar sanirm ve ben alisamadim
Pko ne demekValla benim adetim hep duzenliydi hala da duzenlidir 3 yillik evliyim. Ama gun geliyo bi hafta gecikiyor. Gun geliyo 3 gun 4 gun. Bazen 1 hafta erken oluyo. Evlenince farkli bisey olmadi. Pko da cikti bende. Civanpercemiyle gecirdim.
Doktor bakmadi mi ultrasonla. Kist.Pko ne demek
Birseyin yok dediDoktor bakmadi mi ultrasonla. Kist.
4. Gundeyim olmadimAdet düzenleyicileri kullanırken hamile kalınır mı ki? Hiç sanmıyorum. İlacı kullandıkça adetin gecikir. Bitince de adet olursun 2-4 güne. Bir kaç güne olursun belki şu an olmuşsundur.
Gecen ay adetim azaldı diye dr a gittim adet duzenleyici ilav verdi 2gun once ilac bitti tabi nezaman olucam ki bugun olmam gerekiyordu olmadım ilac işe yaramadıysa doktora gitmeye sinir olurum.Sizde boyle ilac kullanip adeti nezaman oldugunu soyleyecek veya ilacsiz su duzeni nasil duzeltirim bilen var mi biraz arastirdim ilik dus iyi gelir diye o da etki etmedi uff kafam karisik ilk defa oluyor boyle seyler diye tedirginim olumsuz yorum yazmayin yardimci olun
Gecen ay adetim azaldı diye dr a gittim adet duzenleyici ilav verdi 2gun once ilac bitti tabi nezaman olucam ki bugun olmam gerekiyordu olmadım ilac işe yaramadıysa doktora gitmeye sinir olurum.Sizde boyle ilac kullanip adeti nezaman oldugunu soyleyecek veya ilacsiz su duzeni nasil duzeltirim bilen var mi biraz arastirdim ilik dus iyi gelir diye o da etki etmedi uff kafam karisik ilk defa oluyor boyle seyler diye tedirginim olumsuz yorum yazmayin yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?