Bir cevap atında rahat uyuyayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsun ben sinir oldum dogrusu saglikli duruyorum herseyim normal derken bununla karsilastim cocuk dusunuyordum ilac kullandim diye kendimi bile sucluyorum baskasina gore ufacik seyydir Allah bilir
Valla ablacim hic bilmiyorum, belki bu ay böyle olmuştur . Bak takma kafana cidden pskilojik bile etkileniyor insan ben en son bayramda oldum ramazab bayramiudi sen benim derdime bak

wuu korktumm

Konu disinda konu sahibisiyle ugrasmaniz asil korkutucu
Niye kendinizden bahsederken üçüncü şahısmış gibi bahsediyorsunuz ki
Ayrıca korkutucu olan ne
Ben konuylada ilgili yorumumu yaptım o yazdıklarım hakkında cevap yazsaydınız yada hiç yazmasaydınız o zaman..
Ama siz konu dışı olan yorumuma cevap vererek kendiniz uzatmış oluyorsunuz e susup oturacak değiliz..

Bazen hemcinslerimin bazilarindan neden sogudugumu sizin gibiler sayesinde anliyorum

Haber ver meraklıyım ben : )
Gercekten mi ya ben oyle sevmiyorum haber vermeyi falan forumda cok goruyorum bugun oldum falan diyorlar yorum kalabaligi oluyor eger olirsam kullandigim ilac etkileri hakkinda internetteki yalan yanlis soylenen etkileri hakkinda yazmak istedigim konu var ama ilac ismi verme konusumda tedirginim ama soylemek gerekirse ictigim ilaci kullanan cogu kisi istah aciyor kilo aldiriyor tuylenme yapiyor bas agrisi yapiyor desede hicbirini gormedim yasamadim hatta okuduklarimin etkisinde kalip cok yemek yerim diye dusundum ama etkilenmemisim demek ki cogu insan bunlari yazip olmayacagi varsa bile ilaci kullanan insani psikolojik etkiliyor bnce

Kişiden kişiye değişiyor o. Beni ilaç falan hiç etkilemez. Keşke etkilese de yesem biraz. Kv haftada iki gün annem olmadığında çocuk bakmaya geliyo. Diğer iki eltim ve kendisi bildiğin obez. Yok yemiyon da lohusa kadınsın göbeğin g.tün eridi de. Afrikalılara döndün de. O kadar ilaç içiyom iştah yok arkadaşşş!

Cok kilolular ise normal kiloda olsanda zayif gelirsin gozlerine cocugunuda yakinda zayif gorurler bunun istahimi yok derler diyorlardirda :)

Âdet söktürücü ilaçlar genelde hap bittikten 5 gün sonra kanama yapar.. Ben kullandım....

Gecmis olsun ben sinir oldum dogrusu saglikli duruyorum herseyim normal derken bununla karsilastim cocuk dusunuyordum ilac kullandim diye kendimi bile sucluyorum baskasina gore ufacik seyydir Allah bilir
Niye ufacik sorun olsun boyle seyler arastirilmali...

Qw

Sagolun marketten mi almaliyim aktardan mi adacayini deniycem
Ben marketteki poset caylardan iciyorum hep, ayni sorun bende de vardi adetlerim duzenliydi ama azalmisti. Doktora gittim hormon hapi verdi kullanmak istemedim. Adacayi Bende ise yaradi tabiki herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir. Baska bir doktora gorunmelisiniz bence

cnm bahsettiğin dogum kontrol hapi mi

Adacayi cidden ise yarar mi yaaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…