Adaçayı çok etkili olur bende, deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun.Gecen ay adetim azaldı diye dr a gittim adet duzenleyici ilav verdi 2gun once ilac bitti tabi nezaman olucam ki bugun olmam gerekiyordu olmadım ilac işe yaramadıysa doktora gitmeye sinir olurum.Sizde boyle ilac kullanip adeti nezaman oldugunu soyleyecek veya ilacsiz su duzeni nasil duzeltirim bilen var mi biraz arastirdim ilik dus iyi gelir diye o da etki etmedi uff kafam karisik ilk defa oluyor boyle seyler diye tedirginim olumsuz yorum yazmayin yardimci olun
Hormon ilaciymis verdigi ama somuclarim stabil oyle ucuk bir sonucum yok dr normal demisti ama bu ilaci verdiHormonlarına baktılar mı? Neden adetin azaldı, sebep ne söyledimi doktor?
Online im ama online durumumu ayarlardan gizledim sakincasi mi varYoark n yazacaktım da genelde bakmam ama birşey dürttü bi bakim dedim..
Konunun başlığı bir cevap verinde rahat uyuyayım 5 dk önce açılmış ama online değilsiniz..
İnsan bir konusunu takip ederdi en azından dimi bukadar önemliyse
Sagolun marketten mi almaliyim aktardan mi adacayini deniycemAdaçayı çok etkili olur bende, deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Genel anlamda mi soylediniz strese grmemeye calisiyorum gunumuz kosullarindaEn basit öneri; daha az düşün.
Yoo ama pazartesi üye olmuş biri için fazla ayrıntı biliyorsunuzOnline im ama online durumumu ayarlardan gizledim sakincasi mi var
A aaaaa böyle bir ayar mı varmış diyenlerOnline im ama online durumumu ayarlardan gizledim sakincasi mi var
Evliyim bekarken daha cok kafaya takardim boyle olmazdi simdi okadarcolmasa da stres her insan gibi oluyor peki bu stres neden nasil oluyor bu duruma onu anlamadimEvli misiniz ?? Stress günlük yaşantı tetiklemis olabilir ben bekarim surekli duzensiz adetimbende muzdaripim bu konuda benim doktorum ilac vermemisti. Meme kanserimi olmak istiyorsun demisti.
Gecen ay adetim azaldı diye dr a gittim adet duzenleyici ilav verdi 2gun once ilac bitti tabi nezaman olucam ki bugun olmam gerekiyordu olmadım ilac işe yaramadıysa doktora gitmeye sinir olurum.Sizde boyle ilac kullanip adeti nezaman oldugunu soyleyecek veya ilacsiz su duzeni nasil duzeltirim bilen var mi biraz arastirdim ilik dus iyi gelir diye o da etki etmedi uff kafam karisik ilk defa oluyor boyle seyler diye tedirginim olumsuz yorum yazmayin yardimci olun
Konuyla ilgili yorumlariniz olursa memnun olurumA aaaaa böyle bir ayar mı varmış diyenler
Olmazsam ne yapmaliyim cevremde ustune gorme olabilir diyenler oldu kaale almadim gecen ay dr a gittim bu kelimeyi forumda heryerde goruyorsunuzdur kbakmayin amahamile olma durumunu da dusundum adet olmadan once olcagimi anliyordum hic bi belirti yok ilac kullananlar varsa onlar blki gecikme oldugunu yazarlarsa ona gore davraniyim malum bayram kiyafet konusunda karar vericem rezil olmuyum oturdugum yerdeYarın olursun
Valla ablacim hic bilmiyorum, belki bu ay böyle olmuştur . Bak takma kafana cidden pskilojik bile etkileniyor insan ben en son bayramda oldum ramazab bayramiudi sen benim derdime bakolym .!.:Evliyim bekarken daha cok kafaya takardim boyle olmazdi simdi okadarcolmasa da stres her insan gibi oluyor peki bu stres neden nasil oluyor bu duruma onu anlamadim
Konuya cevabiniz icin tesekurler pzt uye olmam ile forumu bilmemem konusuna gelince bir cok foruma uyeyim melekler mekanina kadar ve pc ile ilgili gerekki bilgilerin tumune sahibim esim forum kurucusu oyun yapimcisi biri yani sukadarcil bir forumu 5dakikada cozememek bnm gibi biri icin normal olmazdiYoo ama pazartesi üye olmuş biri için fazla ayrıntı biliyorsunuz
Konuya gelirsek adetim düzenlidir çok şükür ilaç fln kullanmadım hiç ama birkeresinde düzenli olan adetimi biraz öne çekmek istedim forumda yazan bitki çaylarını denedim..
Tamamen ters tepti erken geleceği yerde normal günümden 10 gün geçikti..
Hani şunu yapın bunu yapın diye öneremem doktorunuza gidin demekten başka ama yapmamanız gereken birşey varsada bitkilere güvenmeyin derim çünkü bünyeden bünyeye çok değişiyor...
Olmazsam ne yapmaliyim cevremde ustune gorme olabilir diyenler oldu kaale almadim gecen ay dr a gittim bu kelimeyi forumda heryerde goruyorsunuzdur kbakmayin amahamile olma durumunu da dusundum adet olmadan once olcagimi anliyordum hic bi belirti yok ilac kullananlar varsa onlar blki gecikme oldugunu yazarlarsa ona gore davraniyim malum bayram kiyafet konusunda karar vericem rezil olmuyum oturdugum yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?