Bir çantanın oluşumu(Lütfen korkmayın ama!!)

cidden vahşettt kesinlikle kınıyorum...
hiç bir canlı haketmiyor bunu..asla ama asla alıp kullanmam ben:KK43:

cok kotu oldum yaa.yazik bir canta icin hayvanlarin yasami ellerinden aliniyor.ayrica midem kalkti
goruntu pekte ic acici degil

Gerçek bir yılan derisi çanta veya pabuça bende dokunamam ve giyemem.Aslında hiçbir hayvan derisine.Vahşet bu.Ben çakmalarını kullanmaktan memnunum.

her canta bunlardan olmuyodur dimi
yani orjinaller bunlardandir bende böyle yok yilan yok timsah cantasi yokda yok cok sükür :)
ama yazik ya heleki timsahlara seviyorum ben o vahsileri vallahi :)

Off bu ne yaa, yazık hayvanlara işkence başka bişi değil yani, insanlardan korkuyorum böyle şeyler gördükçe maalesef :kızgın::kızgın: :kızgın::kızgın:

bir hayvan bir insanın iğrenç zevkleri için böyle katledilebiliyosa ben onları kullananlarada bu işi yapanlarada insan demem!!!! bir hayvan ölüsü giymek,takmak,kullanmak insanlığa sığmaz.bir hayvansever olarak kuştüyü yastıktan tutunda timsah derisi çanta kullananlara kadar yılan derisi ayakkabı giyip hayvan postu ile hava atanlara insan demiyorum ve hepsinden nefret ediyorum!!!!

üç beş kokoş için şu hayvanların eziyetine bak ya şiddetle kınıyorum bu vahşeti inşallah öbür dünyada kokoşların derileri yüzülür böyle heeeee sinir oldum kolaymı büüyüyo o hayvancıklar

Yorumlarınız için çokkkkkkkk
tsk83.gif

Size katılıyorum.Böyle katliam olmamalı.......

X