Bir buçuk yaşındaki kızım bu günlerde parmağını emmeye başladı ...

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
merhaba hanımlar kızım parmağını emmeye başladı bir kaç gündür ne yapsak yinede emiyo...emmesin diye oyunlar oynuyoruz o an dikkatini dağıtsakda yinede emiyor...

geçen uyurkende emmiş parmağı morarmış diş izleri var parmağında yara olmuş görünce çok üzüldüm ne yapmam gerek bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim şimdideden çok teşekkür ederim....

Son zamanlarda onu psikolojik olarak etkileyecek bir olay mi yasadi?
Ayrilik, korku, herhangi bir sekilde siddet gibi seyler. Kucuk cocuklarda bu gibi durumlarda gerileme oluyor. Gerileme derken, daha kucuklugune ait davranislari tekrar edilmeye baslanmasindan bahsediyorum. Alt islatmak, parmak emmek gibi.
Kendi haline birakin, sakin emmesin diye israr veya baski yapmayin. Kisa zaman sonra gecmezse, doktora goturun.

bende gerileme diyecektim ama arkadas söylemiş son günlerde korkmuş vs. olabilir yada emme güdüsü yeterince doymamış olabilir.

benimki 2 aylık oda başladı emmeye:26:parmağı incelcek diye korkuyorum:1::1: canım bişeyden etkilenmişdir.sen takma kafana geçer.onada yapma emme dersen aksine yapar.onada hatırlatma emdigini görsende dikkatini pramak emmesine verme.

benimki 2 aylık oda başladı emmeye:26:parmağı incelcek diye korkuyorum:1::1: canım bişeyden etkilenmişdir.sen takma kafana geçer.onada yapma emme dersen aksine yapar.onada hatırlatma emdigini görsende dikkatini pramak emmesine verme.

seninki küçük daha emzik ver bence

Back
X