bir boyamada benden(dolap yenileme)

yağlı boya çok güzel bir görünüm sağlıyor benim boya kokuyordu ama camları açtım

Çok güzel olmuş canım yeni gibi daha modern durmuş üstelik ellerine sağlık.

Ne kadara maloldu size acaba, benimde aynı renk benzer model bi dolabım var evimde, annemin evinde de diğer çifti ve şifonyeri var ikisinin toplamı seninki kadar eder yani ne kadar tuttu senin :) birde kullandığın rulo küçüklerindenmiydi

rulo küçüktü.tiner rulo ve boya masrafı var.
boya 12 tl civarı
tiner ve rulo 15 tl. civarı tutmuşturzam gelmiş bile olsa 20 tl geçmez.

Ben kaplamayi dusunuodum boyamak dahami yerinde olur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rulo küçüktü.tiner rulo ve boya masrafı var.
boya 12 tl civarı
tiner ve rulo 15 tl. civarı tutmuşturzam gelmiş bile olsa 20 tl geçmez.

bayıldım eliniz maharetli herkes yapamaz böyle ince iş ben bi kere kalkıştım boya tamlaları dolap kapaklarında kaldı bazı yerleri çift kat yapmışım bazı yerleri tek ... bunu da boya kuruyunca farkettik :) sonra eskitme yaptık zımparayla
sizin elinize sağlık bir anda odanın dokusu bile değişmiş

Ben kaplamayi dusunuodum boyamak dahami yerinde olur?

girinti çıkıntılı bir yüzey değilse kaplamada yapılabilir.ben o şekilde yapmıştım.ama beyaz folyo bulamamıştım.bir daha eski rengine dönemk istemeyeceğinize eminseniz boyama da olur.ama boya kurumsa açısından zaman alır.

Kaplamada kaç rulo almam gerekecek bi rulodan kaç metre cikio.benim istediğim kagit hic. Bi yerde yok filan falan

rulolar farklı uzunlukta olabiliyor.kapakta 10 cm alt üst ve yanlardan oalcak şekilde hesaplayabilirsiniz

Çok eski bir konu ama. Boya kullanışlı oldu mu. Soyulma oldu mu

hala kullanıyorum.çok az sert bişey çarpan yerlerde nokta şeklinde soyulma oldu.amabelli olmuyor.zımpara yapılsa oda olmazdı.
belki bu yaz başka bi rengeboyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…