cicika ♥♥♥&♥♥♥♥ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2007 843 2 11 Eylül 2009 Konu Sahibi Sersoy #21 harükuladenin fevkınde... muhteşemmm elerine emeğine sağlık...
eylull premseslerim büyüyor Kayıtlı Üye 3 Ocak 2009 2.988 10 44 11 Eylül 2009 Konu Sahibi Sersoy #22 canım gerçekten güzel olmuş ben öyle pek dantel falan yada örtü sermeyi sermem ama bu boncuklarla süper
canım gerçekten güzel olmuş ben öyle pek dantel falan yada örtü sermeyi sermem ama bu boncuklarla süper
bizsizegeldikbitlendik Defne'nin anasııııı :)) Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 2.114 14 11 Eylül 2009 Konu Sahibi Sersoy #23 :1shok: daha nelerr. delirir insan bunla uğraşırken bee -tatlicadiarzu- ama şık duruyor ellerine sağlık
:1shok: daha nelerr. delirir insan bunla uğraşırken bee -tatlicadiarzu- ama şık duruyor ellerine sağlık
Sersoy www.ebruhane.blogcu.com Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 2.998 2 45 12 Eylül 2009 Konu Sahibi Sersoy #24 EsmerYarim .!.: harika görünüyor eline nemeğine sağlık canım maşallahın var çok becerilisin imrenmiyorum desem yalan olur keşke senin becerikliliğinin yarısı bende olsaydı yaaaa :kedi: kopyaladım resmi geniş bi zamanda bende yapıcam aynından :lepi: Genişletmek için tıkla... teşekkur ederim esmerim, yap kıs valla çok eğlenceli opuyorumnanaktan cicika .!.: harükuladenin fevkınde... muhteşemmm elerine emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan eylull .!.: canım gerçekten güzel olmuş ben öyle pek dantel falan yada örtü sermeyi sermem ama bu boncuklarla süper Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan dmtdmt .!.: :1shok: daha nelerr. delirir insan bunla uğraşırken bee -tatlicadiarzu- ama şık duruyor ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan
EsmerYarim .!.: harika görünüyor eline nemeğine sağlık canım maşallahın var çok becerilisin imrenmiyorum desem yalan olur keşke senin becerikliliğinin yarısı bende olsaydı yaaaa :kedi: kopyaladım resmi geniş bi zamanda bende yapıcam aynından :lepi: Genişletmek için tıkla... teşekkur ederim esmerim, yap kıs valla çok eğlenceli opuyorumnanaktan cicika .!.: harükuladenin fevkınde... muhteşemmm elerine emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan eylull .!.: canım gerçekten güzel olmuş ben öyle pek dantel falan yada örtü sermeyi sermem ama bu boncuklarla süper Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan dmtdmt .!.: :1shok: daha nelerr. delirir insan bunla uğraşırken bee -tatlicadiarzu- ama şık duruyor ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan