• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bitimiz eksikti 🙄

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.387
15.846
298
Arkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişim 🤦🏻‍♀️ Camiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim 😔 aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü 🙈 Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim 🙄 Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba

Arkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişim 🤦🏻‍♀️ Camiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim 😔 aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü 🙈 Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim 🙄 Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
Saçınızı boyatıyorsanız boyatın hemen hepsini öldüyor
eğer siz boyatmıyorsanız ve de oğlunuz da varsa
ne paranit alın ne antibit

kwelleda diye bir şampuan birebir

geçmiş olsun

Diğer arkadaşların dediği gibi boyatmak iyi bir çözüm. Okurken her sene bitlenen bir çocuk olarak söylüyorum bunu kimi insanı bit sever temizliğe bakmaz hiç hergün yıkanırdım ama okuldan her sene bitlenirdim ne zaman saçlarımı boyamaya başladım bir daha olmadı. yoksa saçınızda bir tane dahi sirke kalsa yine üremeye devam eder

E bitli olduğunu biliyorsun, gelme de demisin. Niye evine alıyorsun?
Hatanın büyüğü sende. Sırf kusmesinler diye covidli insanında alır misin mesela?
Konuya gelince benim saçım da çok sık ve gür. Bana gelen bit kolay kolay çıkmazdı.
En garanti yolu söylüyorum, önce güzelce bit şampuanı kullan, ince ince tara,bitlerden arindir. Sonra da saçını boya:)
Hiç bir sirke o kimyasala dayanamaz:) hepsi geberir gider.
Garanti olsun diye birkaç gün sonra tüm saçını duzlestir hatta arkaları dikkatle yapması için kardeşin yapsın. Daha bitin esamesi okunmaz

Kafanıza bolca mayonez doküp ama her yerine gelecek kadar çok olacak,sonra streçle hava almayacak şekilde sarıp 1 saat bekletin,süre sonunda sık dişli bir tarakla tutam tutam alarak tarayın. Bit ,sirke ne varsa dökülüyor bu şekilde. Saçtan mayonezi arındırmak icin önce şampuan döküp tüm saça yayın ıslatmadan(bit şampuanı daha iyi olur)her yerine şampuan gelince suyu açıp yıkayın. 2 şampuanlama yapabilirsiniz bu işlemden sonra.
Bu şekilde arıniyor kolayca. Arkadaşım 1 gecede temizledi bitten saçını kızının ki epey gür saçlari vardı.

Şunlari kullandım taradım ama hiçbir şey gelmedi taraga o kadar zaman bir taneyle kalmış olamaz 😔 Şampuan da var yarın da onu mu kullansam

Eklentiler

• IMG20220901164917.jpg
    IMG20220901164917.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 155
Şunlari kullandım taradım ama hiçbir şey gelmedi taraga o kadar zaman bir taneyle kalmış olamaz 😔 Şampuan da var yarın da onu mu kullansam
Mayonezi deneyin,varsa dökecektir yağli yapıda olduğu icin tutunamıyor bit/sirke saçta. Sonra bit şampuanı ile uzerinde yazan sürede bekleyerek yıkarsınız.

Diğer arkadaşların dediği gibi boyatmak iyi bir çözüm. Okurken her sene bitlenen bir çocuk olarak söylüyorum bunu kimi insanı bit sever temizliğe bakmaz hiç hergün yıkanırdım ama okuldan her sene bitlenirdim ne zaman saçlarımı boyamaya başladım bir daha olmadı. yoksa saçınızda bir tane dahi sirke kalsa yine üremeye devam eder
Saçım sarı röfleli,komple kapatacağım demekki,kuaföre gitmeye bile utanıyorum görürse diye 🙄

E bitli olduğunu biliyorsun, gelme de demisin. Niye evine alıyorsun?
Hatanın büyüğü sende. Sırf kusmesinler diye covidli insanında alır misin mesela?
Konuya gelince benim saçım da çok sık ve gür. Bana gelen bit kolay kolay çıkmazdı.
En garanti yolu söylüyorum, önce güzelce bit şampuanı kullan, ince ince tara,bitlerden arindir. Sonra da saçını boya:)
Hiç bir sirke o kimyasala dayanamaz:) hepsi geberir gider.
Garanti olsun diye birkaç gün sonra tüm saçını duzlestir hatta arkaları dikkatle yapması için kardeşin yapsın. Daha bitin esamesi okunmaz
Amcama söylediğimde o da çocuğa söylemiş çok ağlamış diye kötü hissettim.Sacini temizlediler mi dedim evet dedi diye inandım

Bitin yaşama ne katkısı var abi ya nie var bu güccük yaratıklar adını bile duysam kaşınıyorum ben

Bir tek faydası Rüstem paşaya olmuş 😂
Vücuttaki pis kanı emiyormuş 😂😂😂
Büyük konuma bak bite muhtaç olursan görürsün
Şaka maka her canlının bir varoluş sebebi var

Back