• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bilene sormam lazım

oolmazsaolmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
6
0
0
Bolu
iyi akşamlar formunuza yeni üye oldum :) birşey sormak istiyorum penisin ucunun az bsey girmesyle kızlık bozulurmu. cok az minicik girmesyle. ve ayna karsınına gecip bakınca kızlık gözükürmü??? bide ayna karsında bakınca girişte minicik solucan gbi bişe var

Herkesın degısıyor ama soyle soyleyım aslında zar dıye kapalı bırsey yok adet kanının geldıgı delık ıle zar aynısı zar cok ınce baloncuk gıbı 2-3 cm ıcerıde cok nadır kalın olanların bozulmaz ama genelının 2-3 cm ıcerı grmesıyle o yapı bozulur ortada bozulcak et gıbı bısey yoktur.saat kadranı seklınde 3,7 gbı dusun o sekılde centıkler olur ve doktorlar ordan anlar bı mudahale olup olmadıgını esnek ıse bozulmaz cok ılerıdedır dogumla bozulur.bazen cok önde olup kan gelmedgı halde bozuldguda olabılır cok fazla sıvı geldıyse.

Arkadasim kan geldiyse bozulmustur kan gelmediysede bozulmus olabilir kisiden kisiye degisiyo esnek olabiliyo doktora gidip baktirma sansiniz varsa hic durma icin rahatlar en azindan ikinarak aynada bak yada

Arkadasim kan geldiyse bozulmustur kan gelmediysede bozulmus olabilir kisiden kisiye degisiyo esnek olabiliyo doktora gidip baktirma sansiniz varsa hic durma icin rahatlar en azindan ikinarak aynada bak yada

ıkınarak aynadan bakılırmı ilkkez duydum valla. okadar giriştemi çok ıkınmayalım patlar filan :)

Back